Sprogkursus i München

Sprogkursus i München
4.9
501
(501 bedømmelser)
4.9

Tag dine tysk-færdigheder til et højere niveau med vores sprogkursus i München. Det er anerkendt for sit høje akademisk niveau og for en undervisningsform, hvor de studerende er aktive deltagere og i konstant samspil med hinanden. Vores klasser er små, så der er tid og plads til den enkelte deltager. Kort sagt, vores sprogkursus i München byder på optimale forhold for store sproglige fremskridt.

Sprogkursus i München

Sprogkursus i München

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Tyskland
By: München
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Tyskland
By: München
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Tyskland
By: München
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Tyskland
By: München

Sprogkursus i München

Et sprogkursus i München vil indeholde masser af besøg til lokale seværdigheder. Da byen er placeret ved Isar-floden nord for Bavarian Alps, vil du nyde det bedste af begge verdener, by og landet. München er en moderne by omgivet af et vidunderligt naturterræn. Vores sprogkursus i München giver dig masser af tid til sightseeing sideløbende med undervisning og lektioner. Fordi vi fokuserer på kommunikationsevner, er det vigtigt at bruge sproget udenfor undervisningen på vores sprogkursus i München. Vi overlader dig ikke til dig selv, men sørger for at planlægge dit ophold, så du øver sproget hver dag, hele dagen.

Oplev mysteriske München

Den moderne by München er omgivet af oldtidsstemning, som du vil lære alt om på vores sprogkursus i München. Der er så meget skønhed og historie, som du vil forelske dig i. Byen er propfyldt med gamle katedraler og flot neoklassisk artitektur. På vores sprogkursus i München organiserer vi hver dag ekskursioner rundt omkring i byen, hvor du kan se både historiske og moderne seværdigheder. Seværdigheder som de færreste turister når at opleve. Dette er bare en af glæderne, som du får ved at tilbringe så meget tid i byen. Mens du udforsker München, vil dit tyske konstant forbedres, og du lærer at bruge sproget og blive tryg ved at tale det.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.