England

Sprogkursus i Eastbourne

Sprogkursus i Eastbourne
4.5
690
(690 bedømmelser)
4.5

Den populære og traditionelle by Eastbourne ved havet, på Sydkysten af England, er ét af de mest solrige steder i England. Her kan du lære engelsk, mens du tager en velfortjent ferie. Hvis du søger en stille, afslappet base hvorfra du kan studere, er vores sprogkursus i Eastbourne stedet for dig.

Sprogkursus i Eastbourne

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Eastbourne
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Eastbourne
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Eastbourne
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Eastbourne

Sprogkursus i Eastbourne

Der findes et sprogkursus i Eastbourne for enhver smag og ethvert behov, uanset om du er nybegynder eller allerede er godt på vej til at tale flydende engelsk. Vi tilbyder alt fra korte, to-ugers kurser til ét-årige uddannelsesforløb. Du kan tage på en kortere sprogferie eller et avanceret sprogstudie for folk med akademiske og profesionelle ambitioner. En ting har de alle til fælles: et sprogkursus i Eastbourne er lig med førsteklasse undervisning. Desuden tilbyder de alle et afbalanceret mix af undervisning, aktiviteter, udflugter og fritid. Og du har altid muligehed for at knytte venskaber med studerende fra hele verden. Tag et sprogkursus i Eastbourne og oplev et England, som turisterne sjælent ser – og lær engelsk samtidig.

Hvorfor Eastbourne?

Vil du lære engelsk i et stressfrit miljø? Så er et sprogkursus i Eastbourne det rette valg. Denne hyggelige by ved den Engelske Kanal, stik syd for London, er et yndet tilflugtssted for storbyens folk, når de trænger til en pause fra hverdagens stress og jag. Eastbourne har nemlig noget kun få steder i England kan prale af: masser af sol. Det er faktisk det mest solrige sted i England: om sommeren er gennemsnittet på 8-9 timer hver dag. Det er én time mere hver dag end det mest solrige sted i Danmark, Christiansø. Da Eastbourne også har dejlige sandstrande, er der også mulighed for at arbejde på din kulør. Tag på sprogkursus i Eastbourne, hvor det er en afslappende fornøjelse at lære engelsk.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.