VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Sprogkursus i Cambridge

Cambridge er et fantastisk sted til et kursus i engelsk, fordi byen er så fyldt med akademisk historie. Charles Darwin, Isaac Newton og Francis Bacon betrådte alle Cambridges gader som studerende. Følg i disse berømte lærdes fodspor, og oplev det akademiske liv under et sprogkursus i Cambridge.

Sprogkursus i Cambridge

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Cambridge

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Cambridge

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Cambridge

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Cambridge

Sprogkursus i Cambridge

Har du ambitioner om at tale rigtig godt engelsk? Vil du opleve en af verdens mest berømte universitetsbyer? Så er et sprogkursus i Cambridge det rette for dig. Det er det perfekte sted at forberede sig på optagelse ved et engelsksproget universitet. Et sprogkursus i Cambridge kan åbne mange døre, og mange af vores studerende bliver efterfølgende optaget på nogle af verdens førende uddannelsesinstitutioner. Det kan også være, at du blot har lyst til at lære en smule engelsk mens du oplever den smukke, historiske by. Hvad med sight-seeing i Cambridge og engelskundervisning ved siden af. Vi har et sprogkursus i Cambridge, der passer til dit sproglige niveau og dine ambitioner.

Seværdigheder i Cambridge

Cambridge er smukke gamle bygninger langs floden Cam. Det er gotisk arkitektur med høje spir og tårne. Det er studerende fra hele verden, der cykler til undervisning på verdens tredje-ældste universitet. Og det er sløve sommerdage i robåd. På et sprogkursus i Cambridge lærer du engelsk hele tiden. I skolen, naturligvis, når du tager på museum, og når du øver dit engelske i en af byens mange parker sammen med dine medstuderende fra hele verden. Et sprogkursus i Cambridge er en ideel måde at få en smagsprøve på livet ved et af verdens førende universiteter.