Sprogkursus i Cambridge

Sprogkursus i Cambridge
4.6
458
(458 bedømmelser)
4.6

Cambridge er et fantastisk sted til et kursus i engelsk, fordi byen er så fyldt med akademisk historie. Charles Darwin, Isaac Newton og Francis Bacon betrådte alle Cambridges gader som studerende. Følg i disse berømte lærdes fodspor, og oplev det akademiske liv under et sprogkursus i Cambridge.

Sprogkursus i Cambridge

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Cambridge
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Cambridge
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Cambridge
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Cambridge

Sprogkursus i Cambridge

Har du ambitioner om at tale rigtig godt engelsk? Vil du opleve en af verdens mest berømte universitetsbyer? Så er et sprogkursus i Cambridge det rette for dig. Det er det perfekte sted at forberede sig på optagelse ved et engelsksproget universitet. Et sprogkursus i Cambridge kan åbne mange døre, og mange af vores studerende bliver efterfølgende optaget på nogle af verdens førende uddannelsesinstitutioner. Det kan også være, at du blot har lyst til at lære en smule engelsk mens du oplever den smukke, historiske by. Hvad med sight-seeing i Cambridge og engelskundervisning ved siden af. Vi har et sprogkursus i Cambridge, der passer til dit sproglige niveau og dine ambitioner.

Seværdigheder i Cambridge

Cambridge er smukke gamle bygninger langs floden Cam. Det er gotisk arkitektur med høje spir og tårne. Det er studerende fra hele verden, der cykler til undervisning på verdens tredje-ældste universitet. Og det er sløve sommerdage i robåd. På et sprogkursus i Cambridge lærer du engelsk hele tiden. I skolen, naturligvis, når du tager på museum, og når du øver dit engelske i en af byens mange parker sammen med dine medstuderende fra hele verden. Et sprogkursus i Cambridge er en ideel måde at få en smagsprøve på livet ved et af verdens førende universiteter.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.