Sprogkursus i Bristol

Sprogkursus i Bristol
4.6
603
(603 bedømmelser)
4.6

Tag et sprogkursus i Bristol, og lær én af Storbritanniens bedste studie-byer at kende. Fra et 3 ugers intensivt sprogkursus i Bristol, til et 9 måneders akademisk program i engelsk, har vi noget for enhver i Bristol. Og med så meget at se og gøre efter undervisningen, véd du at du aldrig vil kede dig.

Sprogkursus i Bristol

Sprogkursus i Bristol

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Bristol
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Bristol
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Bristol
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Bristol

Sprogkursus i Bristol

Med omkring en halv million indbyggere er Bristol Englands sjettestørste by. Det er en sprudlende og ungdommelig by, takket være de mange studerende ved Bristol University. Med et sprogkursus i Bristol vil du lære engelsk i en venlig og kreativ atmosfære. I weekenden kan du udforske Bristols vibrerende natteliv eller tage på udflugter til de nærtliggende byer Bath og Cardiff eller de mange charmerende havnebyer langs Bristolkanalen. I løbet af et sprogkursus i Bristol vil du også blive inviteret med på udflugter til blandt andet London og Stonehenge.

Smuk, gammel skole

Du vil blive behageligt overrasket, når du ankommer til vores sprogskole i Bristol for første gang. Dit sprogkursus i Bristol foregår bestemt ikke på den gængse sprogskole, men i en smuk, gammel bygning, der udgør hele den nordlige side af Queens Square i centrum af Bristol. Det er en stor, historisk bygning med store rum og højt til loftet. Der er et cafeteria, opholdsstuer, et moderne computerrum og et udendørs gårdmiljø. På Queens Square findes en stor græsplæne, hvor du og dine nye venner fra hele verden kan slappe af i løbet af dagen. Et sprogkursus i Bristol tilbyder perfekte omgivelser for at lære engelsk og møde nye mennesker.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.