Sprogkursus i Bournemouth

Sprogkursus i Bournemouth
4.9
557
(557 bedømmelser)
4.9

Bournemouth er det smukke feriested ved havet, på Sydkysten af England, som skaber en idyllisk ramme for et engelsk-kursus. Byen selv har masser at tilbyde gæster, sammen med velfungerende rejseforbindelser til resten af Storbritannien. Tag et sprogkursus i Bournemouth, og nyd en charmerende introduktion til engelsk livsstil.

Sprogkursus i Bournemouth

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Bournemouth
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Bournemouth
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Bournemouth
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Bournemouth

Sprogkursus i Bournemouth

Bournemouth er en hyggelig havneby ved den Engelsk Kanal. Et sprogkursus i Bournemouth er en afslappet måde at lære engelsk på og lære England at kende udenfor de store, fortravlede byer. Efter skole kan du slappe af på brede sandstrande, slendre rundt i den charmerende by, gå i foretninger eller tage til en koncert. Får du lyst til storby-ræs mens du er på sprogkursus i Bournemouth, ligger Southampton tæt på og London mindre end to timers togrejse derfra. Uanset om du er ude efter at pudse dit skoleengelske af eller vil arbejder på at blive flydende til engelsk, har vi et sprogkursus i Bournemouth, der passer til dit niveau og dine ambitioner.

Dit personlige sprogkursus

En fordel ved et sprogkursus i Bournemouth er, at det kan tilpasses dine individuelle ønsker og ambitioner. Vil du lære turist-engelsk? Snakker du engelsk i dit arbejdsliv? Vil du studere ved et engelsksproget universitet? Der findes et sprogkursus i Bournmouth til ethvert behov. Du vælger selv kursets sværhedsgrad, hvornår du vil ankomme, hvor længe du bliver, og hvor du vil bo. Du kan endda studere et specifikt emne, der har din interesse. Dermed bliver et sprogkursus i Bournemouth dit eget, helt personlige sprogkursus.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.