Sabbatår i Spanien

Hvis du virkelig ønsker at blive flydende i at tale spansk, så tilbring et sabbatår i Spanien. Ved at give dig selv et fuldt år til at udforske det spanske sprog og kultur, giver du dig selv en garanti for at du vender hjem tryg ved at tale spansk i alle situationer - og alt afhængig af dit startniveau, sikkert også tryg ved at ha' et arbejde der inkluderer spansk.

Sabbatår i Spanien

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Spanien

Søg efter vores mest populære destinationer

Sabbatår i Spanien

Vil du være dygtigt til at tale spansk, findes der ingen bedre måde end at leve og bo i et spansktalende land. Når du tager et sabbatår i Spanien er du omgivet i sproget og kulturen hver eneste dag. Dermed lærer du at tale spansk hurtigere og bedre end du nogensinde ville kunne med et spanskkursus derhjemme. Et sabbatår i Spanien er ikke ligefrem den nemme løsning. Det er en udfordring, at skulle bo i et fremmed land og tale et fremmed sprog. Men det er det værd. Du har ikke travlt, men kan fordybe dig i sproget og kulturen på en naturlig måde og i dit eget tempo. På sprogskolen lærer du spansk. Hver gang du går ud af døren øver du det, du har lært. Når du køber ind, når du spiser på restaurant, når du spørger om vej, når du er sammen med dine venner og når du rejser rundt i Spanien. Et sabbatår i Spanien er en fantastisk chance for at få udvidet din horizont og lære spansk samtidig.

Skab dit eget år i Spanien

Når du tager et sabbatår i Spanien kan du selv bestemme, hvor intensivt du vil studere. Du kan kombinere spanskundervisningen med at rejse rundt i Spanien, med en praktikplads eller et job. Du vælger selv, hvor meget tid du vil bruge på skolen, og hvor meget du vil opleve Spanien. Du kan vælge mellem sprogskoler i Barcelona, Madrid og Malaga. Når du har fri, kan du gå på opdagelse i byen og tage på udflugter. Når du tager et sabbatår i Spanien har du tid til det hele. Du vælger også selv, hvordan du vil bo: hos en værtsfamilie eller i en af vores studenterboliger.