Sabbatår

Sabbatår i Spanien

Sabbatår i Spanien
4.4
831
(831 bedømmelser)
4.4

Hvis du virkelig ønsker at blive flydende i at tale spansk, så tilbring et sabbatår i Spanien. Ved at give dig selv et fuldt år til at udforske det spanske sprog og kultur, giver du dig selv en garanti for at du vender hjem tryg ved at tale spansk i alle situationer - og alt afhængig af dit startniveau, sikkert også tryg ved at ha' et arbejde der inkluderer spansk.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Spanien
By: Malaga

Udforsk vores destinationer

Sabbatår i Spanien

Vil du være dygtigt til at tale spansk, findes der ingen bedre måde end at leve og bo i et spansktalende land. Når du tager et sabbatår i Spanien er du omgivet i sproget og kulturen hver eneste dag. Dermed lærer du at tale spansk hurtigere og bedre end du nogensinde ville kunne med et spanskkursus derhjemme. Et sabbatår i Spanien er ikke ligefrem den nemme løsning. Det er en udfordring, at skulle bo i et fremmed land og tale et fremmed sprog. Men det er det værd. Du har ikke travlt, men kan fordybe dig i sproget og kulturen på en naturlig måde og i dit eget tempo. På sprogskolen lærer du spansk. Hver gang du går ud af døren øver du det, du har lært. Når du køber ind, når du spiser på restaurant, når du spørger om vej, når du er sammen med dine venner og når du rejser rundt i Spanien. Et sabbatår i Spanien er en fantastisk chance for at få udvidet din horizont og lære spansk samtidig.

Skab dit eget år i Spanien

Når du tager et sabbatår i Spanien kan du selv bestemme, hvor intensivt du vil studere. Du kan kombinere spanskundervisningen med at rejse rundt i Spanien, med en praktikplads eller et job. Du vælger selv, hvor meget tid du vil bruge på skolen, og hvor meget du vil opleve Spanien. Du kan vælge mellem sprogskoler i Barcelona og Malaga. Når du har fri, kan du gå på opdagelse i byen og tage på udflugter. Når du tager et sabbatår i Spanien har du tid til det hele. Du vælger også selv, hvordan du vil bo: hos en værtsfamilie eller i en af vores studenterboliger.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.