Sabbatår i Korea

Sabbatår i Korea
4.7
716
(716 bedømmelser)
4.7

Brug dit sabbatår i Korea og opdag hvorfor K-bølgen skyller ind over verden. Fra K-pop til K-beauty og K-food er verden vild med Korea. Ved at bo i "morgenstilhedens land" kan du opleve den fantastiske kultur på egen hånd. Landet er fyldt med naturlig storhed med dets sovende vulkaner, vilde floder og bjergtagende vandfald. På et sabbatår i Korea har du tid nok til at blive flydende i sproget og opleve alt hvad landet har at byde på.

Sabbatår i Korea

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Korea
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Korea
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Korea
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Korea
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Korea

Sådan arrangerer du et sabbatår i Korea

Hvordan du bruger dit sabbatår i Korea er helt op til dig. Dog, hvis du vil have det maksimale udbytte, så er det essentielt at lære sproget. Vores koreanske sprogkurser vil give dig den fulde fordybelse i sproget, og lade dig gå i dybden med alle aspekter af den koreanske kultur. Vi tror på, at du ikke kan forstå Korea hundrede procent uden at have kendskab til sproget, og at du ikke kan forstå sproget uden at kende til Korea. Et sabbatår på 6, 9 eller 12 måneder vil give dig god tid til at forbinde de to, og opleve Korea på din egen måde. Uanset om du ønsker at bruge din fritid på at lære at lave traditionel koreansk mad, træne taekwondo eller bare hænge ud på caféer med dine nye koreanske venner, så vil du få minder for livet under dit sabbatår i Korea.

Hvorfor vælge Korea?

De siger, at hvis du er træt af London, er du træt af livet, og det samme kan siges om Korea. Landet er rigt på kulturarv, og har noget for enhver smag. Med 75 % af landet dækket af bjerge, vil naturelskere aldrig kede sig i dette vandre-paradis. Madelskere vil blive forkælet, særligt i Seoul, hvor steder som Gwangjang Market er fyldt med lækre sager, som spicy seafood suppe og kimchi-pandekager. Historienørder bør ikke misse muligheden for at få i Joseon-dynastiets fodspor i Seouls royale paladser og Suwons forsvarsværk. Brug et sabbatår i Korea og oplev selv alt, hvad Korea har at byde på. Du vil opleve K-bølgen på første hånd, og ønske, at du kunen blive for evigt.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.