Sabbatår i Italien

Sabbatår i Italien
4.4
925
(925 bedømmelser)
4.4

Et sabbatår i Italien er et eventyr for livet. Under dit sabbatår i Italien kan du studere italiensk i dybden, men du vil også ha' tid til at få et bedre kendskab til dine interesseområder i Italien: kunst, mode, historie, osv. vores års-programmer i Italien er fleksible, således at du kan skræddersy dit eget program.

Sabbatår i Italien

Sabbatår i Italien

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Italien
By: Rom
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50 + år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Italien
By: Rom

Udforsk vores destinationer

Sabbatår i Italien

Tager du et sabbatår i Italien vil du forbedre dit italienske på dramatisk vis. Allerede efter et par uger vil du have gjort store fremskridt og på et helt år vil selv en nybegynder komme et langt stykke ad vejen mod et flydende italiensk. Tag et sabbatår i Italien, hvor du oplever sprogundervisning af højeste kvalitet. Sammen med vores erfarne undervisere planlægger du dit eget forløb, så det passer til dine individuelle ønsker og behov. Med støtte fra vores tutorer vil du lære i et tempo, der passer dig. På vores sprogskole i Rom vil du nå dine mål og nyde livet i en af verdens smukkeste byer samtidig.

Hvor store fremskridt vil jeg gøre?

Et sabbatår i Italien er investering i dine sprogkunskaber og din fremtid. Præcis hvor store fremskridt du vil gøre på et år afhænger naturligvis meget af dig selv. Har du sprogøre? Hvor motiveret er du? Hvor hårdt er du indstillet på at arbejde? Vi vil dog gerne love, at det for langt de fleste er muligt at blive flydende på italiensk indenfor ét år. Med flydende mener vi, at du er i stand til at føre en kompliceret samtale samt læse og skrive på højt niveau. Vi siger ikke, at det er nemt, men vi lover, at du på et sabbatår i Italien kan gøre det … hvis du vil. Og vi lover, at du bliver støttet og vejledt af vores erfarne personale og undervisere.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.