Sabbatår i Irland

Sabbatår i Irland
4.2
900
(900 bedømmelser)
4.2

Tilbring et sabbatår i Irland for at lære flydende engelsk. Irland har meget at tilbyde den engelske studerende med en afslappet, venlig atmosfære, god musik og smukke omgivelser. Vores et-års program i Irland kombinerer undervisning i engelsk med andre aktiviteter, der udfolder sig i løbet af et år i forhold til dine fremskridt.

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: Irland

Sabbatår i Irland

Gratis brochure

Søg efter vores mest populære destinationer

Sabbatår i Irland

Irland er kendt som et land med smukke grønne landskaber, en rig kulturarv, imødekommende mennesker og pulserende byer. Et sabbatår i Irland vil fokusere på at forbedre dine engelskfærdigheder, så du kan tale med selvtillid i formelle og dagligdags situationer. Disse evner vil komme dig til gode i fremtidige studier, eller i din karriere uanset hvilket område. Under et sabbatår i Irland kan du udforske de rustikke irske landskaber, besøge slotte og borge der er flere hundreder år gamle, eller blive i Dublin for at nyde musikscenen. Fordelen ved at tage et helt sabbatår i Irland er, at du kan lære i dit eget tempo, tilbringe masser af tid på at øve dit engelsk, og blive tryg ved at tale engelsk.

En klog investering

Når du siger ja til et helt sabbatår i Irland, er du på udkig efter et program med større mål end et simpelt kursus i engelsk. Vores årslange programmer i Irland er lige netop det. Hvis du arbejder med engelsk for din karriere, kan du vælge et arbejdsplads-program, som kombinerer specialiseret engelsktræning i de første få måneder, fulgt af et praktikophold indenfor dit område. Hvis du er studerende, vil nogle af vores universitets- eller high school- sabbatår i Irland give et diplom eller adgangsbevis til partner-institutioner ved bestået eksamen. At tilbringe et sabbatår i Irland, er en stor investering i tid, energi og penge. Hos os kan du være sikker på, at den investering vil betale sig på smukkeste vis.