Sabbatår

Sabbatår i Irland

Sabbatår i Irland
4.2
900
(900 bedømmelser)
4.2

Tilbring et sabbatår i Irland for at lære flydende engelsk. Irland har meget at tilbyde den engelske studerende med en afslappet, venlig atmosfære, god musik og smukke omgivelser. Vores et-års program i Irland kombinerer undervisning i engelsk med andre aktiviteter, der udfolder sig i løbet af et år i forhold til dine fremskridt.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: Irland

Udforsk vores destinationer

Sabbatår i Irland

Irland er kendt som et land med smukke grønne landskaber, en rig kulturarv, imødekommende mennesker og pulserende byer. Et sabbatår i Irland vil fokusere på at forbedre dine engelskfærdigheder, så du kan tale med selvtillid i formelle og dagligdags situationer. Disse evner vil komme dig til gode i fremtidige studier, eller i din karriere uanset hvilket område. Under et sabbatår i Irland kan du udforske de rustikke irske landskaber, besøge slotte og borge der er flere hundreder år gamle, eller blive i Dublin for at nyde musikscenen. Fordelen ved at tage et helt sabbatår i Irland er, at du kan lære i dit eget tempo, tilbringe masser af tid på at øve dit engelsk, og blive tryg ved at tale engelsk.

En klog investering

Når du siger ja til et helt sabbatår i Irland, er du på udkig efter et program med større mål end et simpelt kursus i engelsk. Vores årslange programmer i Irland er lige netop det. Hvis du arbejder med engelsk for din karriere, kan du vælge et arbejdsplads-program, som kombinerer specialiseret engelsktræning i de første få måneder, fulgt af et praktikophold indenfor dit område. Hvis du er studerende, vil nogle af vores universitets- eller high school- sabbatår i Irland give et diplom eller adgangsbevis til partner-institutioner ved bestået eksamen. At tilbringe et sabbatår i Irland, er en stor investering i tid, energi og penge. Hos os kan du være sikker på, at den investering vil betale sig på smukkeste vis.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.