Sabbatår i Australien

Sabbatår i Australien
4.7
962
(962 bedømmelser)
4.7

Brug dit sabbatår i Australien og lær dette fantastiske land at kende. Korte rejser er sjove men gennem et helt år vil du lære så meget mere. Vores et-årige programmer passe perfekt som et sabbatår i Australien og er designet således, at du kommer hjem med flydende engelskkundskaber, en dyb kulturel forstæelse af det land du har boet i og med en ny selvsikkerhed som international verdensborger.

Sabbatår i Australien

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth

Udforsk vores destinationer

Sabbatår i Australien

Hvis du nyder at være udendørs, så findes der ikke noget bedre sted at tilbringe et år i udlandet end Australien. Under dit sabbatår i Australien, vil du møde mennesker fra hele verden, udforske nye steder, og få utallige eventyr. Du vil også bruge masser af tid på at studere engelsk, og derefter forstærke dine nye evner ved at anvende dem udenfor klassen. Efter et sabbatår i Australien, kan du forvente at være sikker i at tale engelsk i alle mulige situationer. Med EF kan du holde dit sabbatår i Perth, Sydney eller Brisbane. Lige meget hvor du vælger at starte din rejse, vil et sabbatår i Australien giver dig også masser af tid til at rejse rundt i landet, hvis du ønsker det, eller til at blive integreret i din opholdsby gennem et frivilligt program eller et praktikophold.

Et samlingspunkt for studerende

Under et sabbatår i Australien, vil du studere i et land, anerkendt for akademisk udmærkelse. Australien tiltrækker hvert år ti-tusinder internationale studerende, og det er en ligefrem proces at indgå i det australske uddannelsessystem som udenlandsk studerende. I den slags miljø, kan du nemt møde mennesker, skabe nye forbindelser, og få en forståelse hvordan det er at leve i et af verdens mest multi-kulturelle lande. Efter dit sabbatår i Australien, vil du ikke bare have nye sprogfærdigheder; Du vil også ha' en bedre forståelse af hvordan du kan opnå succes på en globalt forbundet arbejdsplads, og du vil få venner fra steder over hele verden.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.