Early Bird er landet! Planlæg dit 2025 uden kompromis med op til 15.000 i rabat frem til 13. juni! 🐦
Cambridge English forberedelse
Cambridge English forberedelse

Cambridge English forberedelse

Opnå bedre jobudsigter! Bliv optaget på et universitet ved at tage en international eksamen.
32 Lektioner pr. uge
(1 lektion varer 40 minutter)
16 Lektioner i alment sprog

04 Projektbaserede lektioner

10 Cambridge eksamensforberedende lektioner 

02 Forelæsning

 • Niveau:
  Øvet til rutineret
 • Startdato:
  Angivne mandage
 • Varighed:
  8 - 52 uger
 • Online før kursus:
  Adgang til online sprogkursus i engelsk fra din tilmelding
 • Online sprogkursus:
  Adgang til online engelsk sprogkursus i 6 måneder efter afsluttet kursus

Beskrivelse: 

Styrk din lytte- og læseforståelse, mens du opbygger effektive eksamensstrategier. Du vil udvide din viden om ordforråd, grammatik og udtale for succesfuldt at kunne fuldføre én af Cambridge English eksaminerne. Cambridgde English eksaminerne tester læsning, skrivning, lytte- og talefærdigheder på engelsk – og er oftest administreret på på vores sprogskoler.

Kvalifikationer: 


Cambridge English er en del af University of Cambridge, der giver kvalifikationer til engelskstuderende. En Cambridge English- eksamen kan bruges som færdighedsbevis til optagelse på et universitet, immigration eller arbejde i de fleste engelsktalende lande. 

Vores ekspertise: 

Vi er fast besluttet på at sikre, at vores elever opnår topresultater

. De fleste af vores skoler i Storbritannien og USA er autorisererede eksamensskoler. Det betyder, at din eksamen vil blive administreret af vores EF-personale på EF-skolen for at sikre, at du føler dig mest sikker og komfortabel. 

Bemærk: 

Generelle engelsk-lektioner kan udgøre visse kursusuger, for at sikre en base for solid eksamensforståelse. Yderligere eksamensdatoer og kurser tilbydes hver måned på alle destinationer, afhængig af tilgængelighed. 

Korterevarende forberedelse: 

Opbyg en fundamental forståelse af nødvendige teknikker og færdigheder. Du opnår maksimale fremskridt med et længerevarende eksamensforberedende kursus, men du kan drage fordel af et kortere kursus, hvis du er begrænset af tid og har rutinerede sprogfærdigheder. Start hver mandag året rundt og studér fra 2 op til 8 uger på vores EF skoler i Cambridge og Santa Barbara.

EF Learning Guarantee
EF's Læringsgaranti
Du vil avancere mindst ét sprogniveau hver 6. uge* hvis du deltager i alle lektioner og udfører alle opgaver. Vores metode garanterer, at du gør maksimale fremskridt – ellers studerer du gratis, indtil du når næste niveau. *Dette kan variere for andre sprog end engelsk.