Føl dig tryg ved at vælge EF

Siden 1979 er EF vokset til en af de største udvekslingsorganisationer i verden. Derfor har vi erfaringen til at gøre udveksling til en success. Vi udvælger nøje alle, der vil deltage i programmet for at sikrer os bedst muligt, at alle har en reel interesse i kulturel udveksling.

Kontakt os
Ét stort team

Hos EF håndterer vi alle dele af udveksling selv, fra forberedelse og matching til støtte og vejledning i løbet af året. Det gør vi så alle, uanset baggrund, har de bedste forudsætninger for et succesfuldt år. Vi hyrer altså ikke eksterne organiationer. EF har ansvaret hele vejen.

24 timers netværk

Alle elever har adgang til en 24 timers nødtelefon. Således er vores kollegaer i værtslandet altid tilgængelige, og de kan informere os på det danske team, så vi hurtigt kan kontakte forældre i tilfælde, hvor det er nødvendigt.

Størst udvalg

Vi har, og vedligeholder et af de største netværk af godkendte og udvalgte værtsfamilier. Med afsæt i det og vores mange års erfaring har vi de bedste muligheder for, at finde den familie og det samfund der passer bedst til dig.

Vi er eksperter i udveksling

Vores værtslande byder på mange forskellige kulturer og oplevelser. Derfor er vi her for, at hjælpe dig med, at finde den destination der passer bedst til dig, udfra dine interesser, akademiske mål og personlighed.

Kom igang

Vi forbereder dig på dit udvekslingsår

Vi leverer udførlig afrejseforberedelse for både elever og forældre for at sikre, at alle har redskaberne, de har brug for for at få et succesfuldt år.

Elev-mentor program

Vores tidligere elever deler glædeligt ud af deres erfaringer og oplevelser. Vi har et kæmpe netværk af tidligere elever fra hele verden, som du vil kunne stille spørgsmål og få råd og vejledning fra.

Events og webinars

Vi afholder jævnligt fysiske og online workshops, hvor du har mulighed for at møde de andre elever, og hvor vi snakker om vigtige emner som kulturelle forskelle, kommunikationsværktøjer, forventninger, planlægning og meget mere.

Afrejsemateriale

En del af vores forberedelse består også af håndbøger, videoer og online ressourcer, som er designet til, at du og dine forældre kan forberede jer på egen hånd også.

Gratis medlemskab til EF English Live

Bliv mere sikker på dit engelsk. Deltag i online undervisning, lav opgaver, bliv bedre til grammatik og udtale samtidig med, at du øger dit ordforråd.

Lær din EF vejleder i udlandet at kende

Inden du rejser, vil du blive introduceret til din EF Program Advisor/Student Succes Manager - din EF vejleder i udlandet. Således kan du komme i kontakt med dem og opbygge tillid, inden du rejser.

Welcome Days

Når du rejser til dit værtsland, vil du starte ud med at flyve til Welcome Days i New York, Dublin eller London. Her vil du møde de andre udvekslingselever, og I vil sammen øve jeres engelsk og lære omkring de skikke og normer, der er i jeres værtsland.

Vi er eksperter i udveksling

Hjemve og kulturchok er helt normalt og er en del af at være på udveksling. At overkomme dem er, hvad der bidrager til din personlige udvikling.

Kom igang

EF hjælp når ud er i udlandet

Vi sørger for grundig forberedelse og støtte undervejs til alle vores elever således, at de har værktøjerne til et succesfuldt udvekslingsår.

Det danske high school team

Det danske team vil fortsætte med at vejlede og hjælpe dig og dine forældre under hele dit udvekslingsophold, og vi er i kontinuerlig kontakt med vores EF-kollegaer i værtslandene for at sikre os, at du har mulighed for at nå dine drømme. Føler du, at du har brug for,at snakke med én på dansk, så kan du også altid ringe eller skrive til os.

EF i dit værtsland

Inden du rejser, vil du få tildelt en EF Program Advisor eller Student Succes Advisor. Dette er en fuldtids EF medarbejder, som vil vejlede dig i det omfang, du har behov for for at sikre dig et succesfuldt år både socialt og akademisk. Din vejleder kan hjælpe dig med at navigere i udfordringer som fx. kulturchok, miskommunikation, hjemve og misforståelser, som stort set alle udvekslingselever oplever.

Hjælp fra EF lokalt

Ligegyldigt hvor du tilbringer dit udvekslingsår, vil du have en EF repræsentant i kørselsafstand af dig og din værtsfamilie. Denne person er din lokale ressource og kan hjælpe dig med at falde til i lokalsamfundet, sætte dig i kontakt med andre udvekslingselever og være en generel lokal støtte igennem dit år.

Din lokale EF repræsentant vil:

Introducere dig til dit lokalsamfund

Hjælpe dig med at håndtere hjemve

Være din personlige hjælp i tilfælde af nødsituationer

Check-in med dig hver måned for at høre, om alt går godt

Planlægge og afholde sociale aktiviteter for udvekslingselever og værtsfamilier i dit område

Adressere og hjælpe med at løse udfordringer, der kan opstå, i samarbejde med EF kontorene

Hvad er specielt ved vores familier?

Din tryghed er vores højeste prioritet. Læs her, hvordan vi finder vores værtsfamilier.

Specielt udvalgt af EF

Vi vurderer og evaluerer nøje alle familier, der ansøger om at være en del af vores program. Dette gør vi i form af interviews hjemme hos de potentielle værtsfamilier for at sikre, at de har en reel interesse i kulturel udveksling.

Vi forbereder dem

Vi går meget op i, at familien er godt forberedt til din ankomst. Derfor får de tilsvarende forberedelsesmateriale, ligesom vores elever, før afrejse.

Spændte på at være værtsfamilie

Alle vores familier har én ting tilfælles: De glæder sig og kan ikke vente med at byde dig velkommen i deres liv og dele deres kultur og traditioner med dig.

Værtsfamileansøgning: Alle familier udfylder en detaljeret online ansøgning, der indeholder information omkring familiens baggrund, interesser, hverdagsliv og meget mere.

Interview i hjemmet: Alle potentielle værtsfamilier bliver interviewet i deres eget hjem af en EF lokalkoordinator for at sikre et trygt, komfortabelt og imødekommende miljø for vores elever.

Referencer: Vi kræver minimum to referencer på alle vores familier (Én professionel og én personlig fra deres lokalsamfund).

Kriminelt baggrundstjek: Vi laver et kriminelt baggrundstjek på alle medlemmer af husstanden, der er 17 år eller derover.

Vores værtslande

Mød en tidligere udvekslingsstuderende og hør mere om High School oplevelsen

Deltag i et af vores events