High School i Irland

Fra 112.950 kr.

Elever der er eventyrlystne, familieorienterede, tør gå mod strømmen og er kreative klarer sig typisk rigtig godt på high school år i Irland. Her får de mulighed for, at opleve den helt unikke irske natur og kultur, der er fyldt med musik, sport og lokale traditioner.

@efexchangeyear

Skole i Irland

Det irske skolesystem blander traditioner som skoleuniform med en moderne måde at undervise på, og de går op i at tilbyde elever en bred vifte af akademiske muligheder, som eleverne kan vælge fra.

Livet i Irland

Bo med en irsk værtsfamilie

Det irske sprog har mange ord for "familie" - teachglach, muintir, clann - og uanset hvor du bor af dit high school år i Irland, vil familieliv spille en stor rolle under dit udvekslingsophold. Flere af vores irske værtsfamilie bor i landlige omgivelser og mindre samfund, som er perfekt for dem, der nyder at dyrke sport, være i naturen og deltage i udendørs aktiviteter.

Video: Lena's udvekslingsår

Hvad gør vores værtsfamilier unikke?

Familier specielt udvalgt af EF

Vi vurderer og evaluerer nøje alle deltagere på vores program. Dette gør vi i form af interviews hjemme hos vores potentielle værtsfamilier for at sikre, at de har en reel interesse i kulturel udveksling.

Vi forbereder dem

Vi går meget op i, at familien er godt forberedt til din ankomst. Derfor får de tilsvarende forberedelsesmateriale, ligesom vores elever, før afrejse.

Spændte på at være værtsfamilie

Alle vores familier har én ting tilfælles: De glæder sig og kan ikke vente med at byde dig velkommen i deres liv og dele deres kultur og traditioner med dig.

Værtsfamilieansøgning: Alle familier udfylder en detaljeret online ansøgning, der indeholder information omkring familiens baggrund, interesser, hverdagsliv og meget mere.

Interview i hjemmet: Alle potentielle værtsfamilier bliver interviewet i deres eget hjem af en EF lokalkoordinator for at sikre et trygt, komfortabelt og imødekommende miljø for vores elever.

Referencer: Vi kræver minimum to referencer på alle vores familier (Én professionel og én personlig fra deres lokalsamfund).

Kriminelt baggrundstjek: Vi laver et kriminelt baggrundstjek på alle medlemmer af husstanden, der er 17 år eller derover.

High School i Irland

Bo med en værtsfamilie

Gå på en lokale high school

Fly er inkluderet

10 måneder: 112.950 kr.

5 måneder: 99.950 kr.

Tag de første skridt

Vi glæder os til at høre fra dig

Ofte stillede spørgsmål om high school i Irland

Hør vores tidligere elever dele deres oplevelser.

Deltag i et event