EF High School Camp

Tilføj denne mulighed: 14.950 kr.

Camp er en helt unik mulighed for at få venner fra hele verden og lære om andre kulturer.

EF High School Camp vil give dig selvtilliden til at gøre dit udvekslingsår så succesfuldt som muligt. Vi samler udvekslingselever fra 13 forskellige lande, som alle skal ud på den samme rejse som dig. Camp er muligheden for at bygge nye venskaber for livet, lære om nye kulturer, deltage i og afprøve nye sportsgrene, events og sjove aktiviteter, inden du starter dit eget udvekslingseventyr.

Oplev britiske traditioner og bliv en del af kulturen

På EF Camp vil du opleve den bristiske kultur helt tæt på. Udforsk Englands tidligere hovedstad, Winchester på en guided tour, mærk suset fra forlystelserne i Thorpe Park, besøg den smukke kystby Brighton, og forelsk dig i byens unikke vintage shopping marked. Alt sammen med dine nye venner. Camp programmet byder også på teambuilding aktiviteter og Quiz Night omkring den britiske kultur, og naturligvis muligheder for at lære fra tidligere elever til Ambassadør Aften.

Bliv klar på hverdagslivet i Storbritannien - få værktøjer der vil hjælpe dig med at få at succes.

Har du nogensinde overvejet, hvordan det er at bo i Storbritannien? På Camp lærer du omkring den britiske livsstil, øver dit engelsk hver dag - også med britiske udtryk og slang og du får et indblik i, hvad det vil sige at gå i skole i Storbritannien. Deltag i interaktive timer og sjove efter skole aktiviteter, der vil hjælpe dig med, at få færdigheder med i baggagen, som du kommer til at bruge i løbet af dit år.

Tilføj Camp til dit udvekslingsår

Kontakt din vejleder.

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:00 Fredag 10:00 - 16:00

Strandvägen 13B, Box 5761

114 87 Stockholm

3393 6220

[email protected]