GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Den ultimative guide til sommer i New York

Den ultimative guide til sommer i New York

De kalder det 'The City That Never Sleeps', og med en endeløs liste over ting at gøre, restauranter at prøve, parker at besøge og begivenheder at deltage i, kan du virkelig tilbringe en hel sommer i New York City uden at kede dig. For at undgå at stresse dig, har vi udvalgt nogle af vores bedste ting at lave i New York om sommeren.

1. Besøg et loppemarked

Gå til et loppemarked for en autentisk shoppingoplevelse i New York. Du finder en bred blanding af ting til salg, fra tøj, vinyl pladder og kunst til antikviteter, kunsthåndværk og smykker. Varerne kan være vintage, håndlavede eller pre-loved, så du kan helt sikkert finde noget mærkeligt, vidunderligt og helt unikt. I Upper West Side er Grand Bazaar NYC et af de ældste, største og mest kendte loppemarkeder med over 100 lokale sælgere.

I weekenden er Chelsea Flea Market et genialt sted til at finde vintage-godter, og Nolita Market i SoHo er fantastisk, hvis du er har et budget. Når du har handlet, skal du gå til Bronx Night Market i Fordham Plaza. På lørdag aftener har dette episke marked levende musik og utrolig gademad.

2. Gå til et event i parken

Parker tilbyder langt mere at opleve end bare grønne områder at slappe af i. Mange af New Yorks parker omdannes til begivenhedssteder hver sommer. Teaterelskere, glem alt om Broadway for en nat og tag til Central Park for at se en gratis forestilling af Shakespeare i parken.

De varme sommeraftener er også perfekte til at se en udendørs film, og regelmæssige forestillinget finder sted i hele byen. Pak en picnic kurv og et tæppe, og tag til en af ​​de gratis filmaftener i Brooklyn Bridge Park og Bryant Park i Midtown Manhattan fra juni til august.

3. Tag til et museum

New York har museer i verdensklasse, der strækker sig alt fra kunst og mode til historie og videnskab. På dage, hvor sommervarmen og fugtigheden bliver for meget er et museum-besøg et hit; Kultur og aircondition! At gå op ad de ikoniske trapper til Metropolitan Museum of Art (AKA – the Met) er et must. Disse trin, der er kendt som den årlige Met Gala-scene for berømtheder, der har vildt tøj. Trappen fører til en stor sal og imponerende udstillinger, der viser kunstværker fra hele verden.

Smithsonian Design Museum har alt inklusiv 'design', og National Museum of the American Indian New York er et godt sted at begynde at lære om historierne og kulturerne i Amerikas 12.000 oprindelige kulturer. Og åh, og der er endda et museum for is.

New York Metropolitan Museum of Art

4. Tag til en festival

Fra lokale udendørsfester (begivenheder, der lukker flere gader ned for dans og musik) til internationale livemusikbegivenheder, NYC har et stort udvalg af festivaler til at underholde dig hele sommeren. Episke spillesteder som Forest Hills Stadium og The Rooftop ved Pier 17 ved Seaport (som kan prale af en utrolig udsigt over byens skyline) er vært for en lang række af koncerter, og Governors Ball og SummerStage-festivaler bør stå i din kalender.

For at opleve en New York 'block party' skal du tage til den årlige Bushwick Collective Block Party i Brooklyn, der afholdes i juni. Det er en gratis og travl fest, hvor gadekunstnere maler utrolige vægmalerier på tværs af kvarterets bygninger, og der er en fantastisk atmosfære med levende musik og foodtrucks.

5. Tag til stranden

Det vil måske overraske dig, men det er faktisk ret nemt at tilbringe en dag på stranden, når du bor i New York. I Brooklyn er den brede og sandede Coney Island Beach meget populær, med volleyballbaner, en strandpromenade og forlystelser. Brighton Beach er lige ved siden af ​​og kan være lidt mere stille.

Smukke Orchard Beach er Bronx’ eneste strand, der tilbyder beskyttet svømning i en bred bugt og en skovklædt park bag stranden til skyggefulde picnics. I Queen's er Rockaway-stranden et topsted for surfing. På Staten Island har den store South Beach en fantastisk udsigt over Verrazano Bridge, mens den smukke Wolfe's Pond Beach er et meget mindre og mindre kendt sted.

New York Coney Island Beach

6. Udforsk New York State

Byen er selvfølgelig fantastisk, men det smukke landskab i New York State er ikke til at misse. Tag til Long Island (30 minutters togtur fra Manhattan) for at se sandstrande, fredelige vinmarker og dristige lilla lavendelmarker.

Mohonk Preserve ligger 2 timers kørsel fra byen og er perfekt til naturelskere, med 8.000 acres af skove, bjerge og floder, der bare tigger om at blive vandret. Eller for at få et godt sted at hvile og lade op, hop på det korte tog fra Manhattan for at tilbringe weekenden i det fredelige kolde forår. Denne landsby er hjemsted for historiske bygninger og ligger ved siden af ​​både Hudson Highlands State Park og Hudson River.

Tilbring en sommer i New YorkUdforsk New York
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op