GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Top 10 konfirmationsønsker

Top 10 konfirmationsønsker

Du er i fuld gang med at planlægge festen, sende invitationer ud, vælge outfittet og (for pigernes vedkommende) se YouTube-tutorials om makeup og frisurer til konfirmationen.

Men hvor langt er du kommet med din ønskeliste?

At skrive en ønskeliste til konfirmationen kan være en svær opgave, men den kan altså være til stor hjælp for dine gæster, så de får en idé om hvad der interesserer dig, og hvordan de kan finde den perfekte konfirmationsgave til dig på denne store dag. Tante Oda har nok ikke set din snap-story fra den dag dine nye høretelefoner kortsluttede, eller din cykel blev stjålet, og ved, at det er lige præcis dét du mangler.

Afhængigt af dine gæster og deres budgetter, er det godt at have gaveønsker klar i alle prisklasser. Med inspiration fra tidligere konfirmanders top-ønsker giver vi dig her et par forslag til, hvad du skal skrive på din ønskeliste:

1. Kamera eller GoPro

Skal du være den næste nye YouTube-stjerne eller bare booste dit Instagram-game? Så kan du med fordel ønske dig et GoPro til at optage dine rejser, fester og hyggedage med venner og veninder. Billedkvalitet betyder mere end du tror!

2. En sprogrejse

En sprogrejse er en god måde at ønske sig en ting, som giver meget mere værdi end hvad den koster i kroner og øre. En sprogrejse er den perfekte måde at tage et stort skridt mod voksenlivet, hvor du både vil udvikle dig socialt og fagligt. Du kommer til at opleve nye kulturer, udvide din horisont og skabe internationale netværker. Der findes mange muligheder for hvilket land du kan rejse til og hvilke sprog du kan lære – alt fra Cambridge til Cairns (Asutralien), eller hvad med at lære japansk i Tokyo?

Fælles for EF’s sprogrejser er, at du rejser som del af en dansk gruppe, men har undervisning og aktiviteter blandet med andre unge fra hele verden. Undervisningen er sjov og lærerig, og eftermiddage og weekender er fyldt med aktiviteter og udflugter, som gør rejsen til et eventyr i sig selv.

Udover at blive bedre til sprog, så vil du få venner og minder for livet, så det er en gave, der vil gavne dig mange år fremover.

3. En ny cykel

Uanset om du er vokset fra den gamle, den er slidt op eller blevet stjålet – så kan man altid bruge en ny cykel. Gør dig klart, om du vil køre bedstemor-, citybike- eller mountainbike-stilen, med indvendige eller udvendige gear, og glæd dig til at suse DAUDA.

4. Koncertbilletter

Så er det nu, du skal ønske dig koncertbilletterne til det næste år – hvilken bedre måde at træde ind i voksenlivet på, end at få muligheden for at fyre den af til en af dine yndlingsmusikere – måske i selskab med den fætter eller kusine, som giver gaven?

5. Sneakers

Uanset om du er dreng eller pige, så er din konfirmation den perfekte anledning til at ønske dig et par sprøde sneakers, som du kan lufte hele sommeren – og desuden er ret praktiske, hvis du har fået opfyldt dit ønske om en sprogrejse (se pkt 2!) og skal trave Londons gader tynde. Husk at skrive modelnavn og størrelse på listen, så selv Onkel Tom kan pege dem ud, når han står i butikken.

6. Smykker og ure

Denne her går mest ud til pigerne – men drengene kan til gengæld med fordel ønske sig super cool ure. Fine smykker holder hele livet, særligt hvis det er de tidløse og klassiske øreringe, eller personliggjorte halskædevedhæng fra en lokal guldsmed. De fleste af dine tanter vil elske at give dig noget, du kan bruge igen og igen, og altid vil minde dig om din store dag.

7. Elektronik

Trådløse høretelefoner, en ny smartphone eller måske endda en MacBook står ofte højt på listen. Og vi forstår det godt – hvem elsker ikke hårde pakker? Hvis du skal på sprogrejse er lydisolerende høretelefoner en bonus til flyveturen og til når du har brug for et break fra dine roomies, mens en smartphone med godt kamera og masser af musik er et must til at gemme musik, fotos og videoer fra din tur.

8. Tasker og kufferter

Ja, for pigerne er det måske praktisk en skuldertaske til hverdagsbrug der skal stå på listen, men har du overvejet, hvor fedt det ville være med en lækker dufflebag eller rejsetaske? Hvis du er heldig at få en sprogrejse, så vil du hvert fald have stor gavn af også at have den perfekte kuffert at pakke i. I værste fald må du pakke i din skoletaske – men det er der heldigvis råd for.

9. Parfume

Hvem elsker ikke at dufte godt? Det siger sig selv, at en god parfume er en treat, du med fordel kan skrive på ønskelisten på denne store dag. Der findes gode parfumer i alle prisklasser, så alle kan være med.

10. Penge

Hvis du stadig er lidt tom for idéer eller i tvivl om hvilke af ovenstående ting, der skal placeres højest på din ønskeliste, så er penge altid en (omend lidt mindre spændende) mulighed. Men det kan især være en god idé hvis du drømmer om noget større – for eksempel en sprogrejse – som hurtigt løber op. På den måde kan du få tilskud fr adskillige familiemedlemmer, og komme nærmere din drøm om at tilbringe sommeren udenfor Danmark – og uden dine forældre 😉

Vil du høre mere om vores sprogrejser, så ring på 33 12 22 42 i dag og tal med en af vores dygtige vejledere.

Bestil en gratis brochureLær mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op