GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Tag på en virtuel rejse med disse 10 Instagram-profiler

Tag på en virtuel rejse med disse 10 Instagram-profiler

Instagram er dit virtuelle vindue til verden. Følg gode rejseprofiler på Instagram og så kan du næsten smage, se og føle friheden ved at rejse – alt sammen fra din mobiltelefon. Med nogle få scrolls på skærmen og en smule fantasi kan du gå igennem livlige byer, lade vinden fra bjergerne ramme din hud i et nordisk eventyrland og slutte af med at dufte til lækkert udenlandsk mad.
De her 10 rejse Instagram-profiler vil vise dig de mest fantastiske udsigter fra dit helt eget Instagram-vindue

1. @Alexstrohl

Der er ingen kliche palmetræsbilleder på den her rejseprofil. Featured i prestigefyldte magasiner såsom Forbes, Vanity Fair og the Gentleman’s Journal er Alex Strohl en ekspert i at fortælle historier igennem billeder. Hans Instagram-profil er en kulturel billedbog og en visuel forkælelse med de mest autentiske billeder. Søer bliver fanget i deres mest yndefulde øjeblikke, bjerge bliver fotograferet når de er hvidest og solnedgangsskyerne bliver foreviget, når de er mest farverige.
Imellem alle disse perfekte billeder er der blevet foreviget øjeblikke med personer som befinder sig i disse landskaber. Bjergbestigere, dykkere og motorcykelkører kommer til live imellem disse actionbilleder af boblende vand, støvskyer og skyet vejr i bjergene. Takket været Strohls rejser får vi muligheden for at dele af verden og øjeblikke, som ellers ikke ville have været opdaget eller blevet hurtigt glemt. Hvert billede fortæller en historie. Du vil uden tvivl blive inspireret til din næste rejse på denne profil.

2. @carleyscamera

Opdraget af to amerikanske kunstnere, har Carley Rudd været kreativ siden spæd og har lavet hendes helt egen fotografistil. Hvis du tager en tur igennem hendes profil, vil du se hele verden igennem en pastelfarvet linse og få lyst til at rejse. Ved at fange de fineste solnedgange og perfekte symmetrier belyser Carley både den naturlige og menneskeskabte skønhed i verden. Igennem hendes Instagram-profil og online rejsedagbog vækker hun rejselysten i alle, som er heldige nok til at opdage hendes profil.

3. @elice_f

Elice er arkitekt, blogger og rejsefotograf men, vigtigst af alt, er hun en fortæller – og det hele begynder med hendes daglige morgenture. Tidligt op hver morgen for at købe sin kaffe, følger man Elices daglige rejser på sin blog og Instagram. Hendes ’hvor jeg køber kaffe henne’ historier fanger udsnit af livet klemt mellem udenlandske solopgange, smil fra utallige baristaer og morgenritualer med de lokale naboer. Hvis du følger Elice, bliver din lyst til at rejse kun forstærket.

4. @irfanjunejo

Irfan Junejo har ikke altid beskrevet sig selv som en rejsevlogger eller Instagram influencer. I stedet har han fortalt journalister, at han helt simpelt var en ’teenager der ville gøre noget med hans liv’. Som en førende YouTuber i Pakistand har Irfan lavet en populær Instagram rejseprofil, som nu har over 426K følgere. Irfan fotograferer mennesker, som han snakker med under sine rejser, den smukke natur og arkitektur som han støder på. Ved at poste vlogs som en ung teenager er han vokset til noget, som han aldrig turde drømme om, kunne ske. En rejse igennem hans profil, vil inspirere dig til din næste rejse.

5. @wild.vanlife

Den her profil er designet til, at du kan se mere af verden og vil rejse endnu mere. Den her Instagrammer forlod hverdagen efter hun ombyggede en gammel varevogn. Hendes profil viser billeder af sin varevogn ude i midten af rustikke marker, billeder af nattens stjernehimmel og støvede videoer når hun kører til nye destinationer. Ved at følge hendes profil bliver du sat på passagersæder i sin varevogn, hvor du får de mest unikke øjeblikke ’on the road’. Såsom at støde på blåmalede sten fra 80’erne og være omringet af hundehvalpe i Marokko.

6. @somewhereiwouldliketolive & @somewhereiwouldliketogo

De her to profiler har fokus på indretningsønsker og rejsedrømme. Imens de fleste rejseblogs og Instagram-rejseprofiler fokuserer på det udvendige af bygninger og vilde natur øjeblikke, har ejerne af disse profiler fokus på, at vi ikke glemmer det indvendige i bygningerne. Disse profiler vil have dig til at sidde i din sofa ved siden af store vinduer og dagdrømme om skyskrabere, bølger og din næste rejse. Kombinationen af interiør og det ydre vil efterlade dig med en undren om, hvordan livet ville være mellem verdens fantastiske natur.

7. @girlwithgreenpassport

Fuld af liv og et højt energiniveau vil den her profil give dig følelsen af, at du er let nok til at kunne flyve – måske til din næste rejse? The Girl with the Green Passport, også kendt som Anam Hakeem, gør brug af velovervejede billedtekster med en farverig fantasi og gør verden opmærksom på at hun er derude og ser alt, trods hendes restriktive pas.

8. @hanliprinsloo

71% af vores verden er vand, så det ville være helt forkert hvis vi ikke nævnte en rejseprofil, som viste os store uudforskede vandområder. Hanli er en entreprenør og fortaler for oceanernes bæredygtighed. Hun dykker 60 meter under havets overflade og viser os pukkelhvaler, grotter og magiske fisk. Planlæg din næste rejse på vand igennem Hanlis profil.

9. @tommy.clarke

Nu har dykket i havet så lad os flyve højt op i skyerne. Tommy Clarke er en rejsefotograf oppe fra skyerne af. Han flyver højt op i helikoptere, søger efter spektakulære scener og tager billeder af hans opdagelser oppe i luften. Billeder fra oven hvor mennesker på stranden ligner myre, og liggestole og parasoller ligner farverigt slik spredt ud over sandet. Eller hen over regnbuefarvede tulipanmarker, hvor du vil opdage en lille person som plukker blomster. Tommys profil er fotografisk sjovt, en leg med farver og et blik fra skyerne af.

10. @earthfocus

Min sidste anbefaling er profilen man skal besøge, hvis du ikke kan få nok af rejsende på Instagram, selv efter du har læst denne liste. En samling af fantastiske billeder taget af Instagram-rejsende, udstiller denne profil deres bedste billeder på én side. Du kommer til at fylde dit feed med opsigtsvækkende billeder og uendelige anbefalinger af inspirerende Instagrammere du skal følge.

Læs mere om vores destinationer.Læs her
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op