GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Disse profiler skal du følge på Instagram

Disse profiler skal du følge på Instagram

Photo credit: @welikebali, www.welikebali.com

Verden bliver mindre og mindre, og det bliver nemmere og nemmere at rejse rundt i verden. Der er også flere og flere, der rent faktisk lever af at rejse, og tjener penge på at lægge videoer og billeder op fra deres rejser. Du kan ikke undgå at blive inspireret af disse rejsende og deres fantastiske billeder og videoer.

Her er mit bud på de fem, du bliver nødt til at følge:

Marie Fe & Jake Snow @mariefeandjakesnow

Dette par er definitionen af couple goals i mine øjne. De er smukke, unge mennesker, der rejser verden rundt og laver indhold til deres Youtube-kanal og Instagram. De mødte hinanden for 3 år siden, og har siden rejst verden rundt for at forfølge deres drøm: at skabe indhold. De er begge vegetarer, så hvis du søger inspiration til vegetarisk mad, kan du også få det her. Derudover laver de presets til fotos, så hvis du vil have dine billeder til at blive lige så flotte som deres, er der hjælp at hente.

Keirsten @theblondeabroad

Keirsten er oprindeligt fra Californien, og droppede en karriere inden for finans for at rejse verden rundt. Hun har rejst rundt i 5 år nu, og hun er virkelig god til det! For at tjene penge samarbejder hun med top brands og sponsorer fra hele verden. Hun er derudover god til at skrive, skabe indhold, og så tager hun nogle helt fantastiske billeder.

Pris & Eve @welikebali

De her to kvinder lever drømmen. De er oprindeligt fra Amsterdam, men er flyttet til Bali, hvor de – ud fra deres billeder – lever af lækre smoothie bowls, kokosnødder, svømmer i det turkise vand og slapper af i skyggen af palmerne. Men pas på – jeg kan ikke garantere, at du ikke booker en billet til Bali, når du har stalket dem på Instagram.

[

](https://www.ef-danmark.dk/blog/wp-content/uploads/sites/29/2019/02/Bucket-List-Family-PKG-.mpeg.00_02_09_04.Still001.jpg)

Photo credit: @thebucketlistfamily

The Bucket List Family @thebucketlistfamily

Min absolut yndlingsfamilie – altså udover min egen. Denne familie solgte alle deres ejendele tilbage i 2015 og brugte de penge på at rejse verden rundt. Deres plan var at rejse, til de havde brugt alle de penge, de tjente ved at sælge deres ting, men flere og flere samarbejder bød sig, og nu rejser de verden rundt og får penge for det. For 1 år siden fik de deres tredje barn, lille Calihan, og nu har familien på 5 slået sig ned på Hawaii. De rejser stadig rundt i verden, og lægger de mest fantastiske vlogs og billeder op på deres Instagram og Youtube-kanal.

Matt Kepnes @nomadicmatt

Matt er forfatter til New York Times bestselleren “How to Travel the World on $50 a Day”. Han rejser rundt med rygsæk og giver rejsetips på budget på sin blog. Han tjener penge ved at sælge flybilletter, hotelværelser og andre services, som han har brugt, når han rejser. Han deler sine tips og tricks til både besøgende og hjemmesideejere. Hans Instagram er fyldt med billeder fra hele verden, og man kan ikke undgå at få lyst til at tage på en jordomrejse.

Rejs ud og tag dine egne fede billeder med EFLæs mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op