GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Sommerens bedste podcasts

Sommerens bedste podcasts

Er du træt af tilsandede sider og smartphone-skærme, som er helt utydelige i solen?

Hvis du spørger mig, er podcast den perfekte måde at blive underholdt og oplyst i sommerferien – hvad enten du ligger på stranden, er ude og gå en tur eller sidder i et fly på vej mod din feriedestination.

Vi har før givet vores bedste tips til podcasts, du kan lære engelsk med – men nu er det ferie, så her får du mine tips til sommerens bedste podcasts i den mere underholdende genre.

Tag ørebøfferne på og lad dig rive med af gode historier og spændende viden, der kan holde dig med selskab i sommervarmen.

1. Min Magiske Sommer på Sprogrejse

Sofie er på sprogrejse i Brighton, hvor hun møder den flotte, italienske fyr Marco, som ovenikøbet synger fantastisk. Hun får en ny veninde og fortæller som en slags dagbog om, hvordan det er at rejse alene for første gang og turde tale engelsk blandt en masse nye mennesker. Hvis du drømmer om en sprogrejse eller måske lige er kommet hjem fra én, så er dette podcast den perfekte måde til at (gen)opleve den magiske stemning på en sprogrejse!

Find den på Radioplay eller i iTunes og glæd dig til nye afsnit hver fredag!

Podcasten er produceret af Vi Unge i samarbejde med EF Sprogrejser, og når du nu har lært Sofie at kende, kan du følge med efter sommerferien, når hun starter på efterskole!

Politiken podcast

Her er en mere generel kategori – og du måske godt frygte, at disse podcasts var mere interessante for dine forældre end dig? Jeg har efterhånden gennemlyttet en hel del af deres serier, og for dig, der både kan lide rejser, kærlighedshistorier og måske et par (lidt uhyggelige) mysterier er der ingen vej udenom. “Kvinden med den tunge kuffert” er en absolut afhængighedsskabende serie i 7 afsnit om en mystisk kvinde, der rejser Danmark rundt med en tung bagage…

Også den lille serie “Mads Fisker og Mads Fisker” er et lyt værd – den handler om hvordan Vanessa i frustration over ikke at kunne refundere sin ekskærestes flybillet til Bolivia endte med at finde en fremmed mand med samme navn på Facebook og tilbyde ham en rejse mod det ukendte.

Alle serierne er på dansk og har alle mulige emner og varigheder – så det er bare om at bladre løs og finde noget der vækker din nysgerrighed.

EF Outbound

I den lidt sværere genre har EF produceret et podcast om rejser, for dig der elsker eventyr og er en habil engelsk-lytter. EF Outbound er en samling af medrivende rejseeventyr, der udfordrer dine fordomme og udvider dine horisonter, samtidig med at du lærer mere om verden og om dig selv. Emnerne er alt fra klimaforandringer i Antarktis til Afrikansk spiritualitet og Au-pair-erfaringer i USA.

Der kommer nyt afsnit hver uge, og du kan også sende din egen rejsehistorie ind og se, om værterne Matt og Megan tager den med!

Udforsk verden med EFLær mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op