GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

10 skjulte perler i San Francisco

10 skjulte perler i San Francisco

San Franciscos mest berømte vartegn, Golden Gate Bridge, er kendt for at være en af ​​verdens smukkeste broer. At se tågen rulle ind, mens tågehornet brager højt, er en indbegrebet af San Francisco.

Men hjertet af denne skæve, farverige og vidunderlige by strækker sig langt ud over broen. Solnedgange og parker i verdensklasse, skjulte trapper og graffiti-dækkede gyder, en rig historie og inkluderende atmosfære gør San Francisco til en af ​​de fedeste byer i USA – så længe du ved, hvor du skal tage hen. Start med at putte disse 10 skjulte perler på din bucket liste.

1. Wave Organ

Wave Organ er et unikt musikinstrument, der kun har ét instrument - havet. Mens tidevandet ruller ind, bobler og gurgler orglet, græder og synger, og på bølgen ud er det mere en høj bøvs! Gå ned ved højvande for at høre Wave Organ med fuld lydstyrke. Du kan ikke lade være med at undre dig over naturens skønhed.

2. Seward Street Slides

Tag fat i en ven, og ræs ned ad disse historiske buede betonrutsjebaner. De er blevet nydt af børn og store børn i hjertet siden 1970'erne. Glem ikke at medbringe dit eget stykke pap, som du kan glide på, ellers kan du ende med revnede jeans og et sår bagpå!

3. Gratis museumsdage

Den første tirsdag i hver måned åbner både Legion of Honor-museet og de Young-museet deres døre op gratis. Førstnævnte rummer en imponerende samling af gammel og europæisk kunst, sidstnævnte viser amerikansk kunst fra det 17. gennem det 21. århundrede og tekstiler og kostumer fra Amerika, Stillehavet og Afrika. Det har også en fantastisk udsigt fra øverste etage.

Gå ikke glip af den første torsdag i måneden på 49 Geary Art Galleries. Denne berømte adresse er vært for livlige udstillingsåbninger den første torsdag i hver måned og holder åbent til sent servering af vin og snacks.

4. Musee Mecanique

Rejs tilbage i tiden på Musee Mecanique på Fisherman's Wharf, som kan prale af en samling af over 300 mønt-opererede spilmaskiner - alle tilgængelige til at spille for så lidt som en øre! Vælg mellem pinball, spåkoner, kærlighedstestere, klassiske Pac-Man og mange flere.

5. Church of 8 wheels

Ja, det er en kirke, men tilhængere her har en anden gud: rulleskøjten! Den gamle kirke blev genoprettet som et livligt og inkluderende skatested i 2004 af rulleskøjtefanatikeren David Miles Jr, og byder nu skatere på alle niveauer velkommen fire dage om ugen. Med skøjter til rådighed til leje, discomusik og begynderundervisning om lørdagen, er der intet, der forhindrer dig i at deltage i denne supersjove sport!

6. Balmy Alley

Mission-distriktet er stedet at tage hen for at se cool street art og trendy restauranter. Tag en tur ned af Balmy Alley, et af de mindre kendte steder i San Francisco for at se de forskellige vægmalerier, der pryder væggene.

Området er også vært for den årlige Day of the Dead-parade den 2. november hvert år for enden af ​​gaden. I denne mexicanske fest klæder folk sig ud i vidunderlige kostumer og laver kunstfærdige altre for at ære deres nyligt afdøde kære.

7. Russian River float

Oplev sommeren som en lokal ved at tage fat i et par venner og flyde ned ad den russiske flod.

Snup nogle oppustelige flåder eller donuts, bind alle sammen med et reb, pak en køler med snacks og drinks, og du er klar!

For en kort float tag fra Mother's Beach til Sunset Beach, hvilket er en time væk, mens Steelhead Beach til Mother's Beach er en længere tur på omkring tre timer!

8. Gå langs Wood Line

Kunstneren Andy Goldsworthy skabte denne gigantiske kunstinstallation vel vidende, at den til sidst vil forfalde over tid, ligesom naturens livscyklus. Den 365 m lange skulptur er lavet af fældede eukalyptusstammer, der snor sig langs jorden i Presidio-parken. I modsætning til de fleste kunstværker er Wood Line designet til at blive interageret med, så test din balance, mens du går langs den i denne fredelige park.

Goldsworthy skabte tre andre stykker i denne park, Spire, Tree Fall og Earth Wall, og du kan tjekke dem alle ud på en 5 km vandretur.

9. Cafe Royale

Mingle med lokalbefolkningen på denne lokale bar med parisisk tema i det trendy Nob Hill-distrikt. Med gratis live jazzbands på scenen hver weekend, kunstshows, lækre cocktails, et poolbord, fotoboks og en herboende sød hvalp, bliver dette sted hurtigt dit nye yndlingssted.

10. Gå med en lokal

Lær mere om San Franciscos forskellige kvarterer ved at deltage i en vandretur, der tilbydes af lokale frivillige historikere. Der er 80 ture at vælge imellem, der dækker Fisherman's Wharf, Chinatown, San Franciscos homoseksuelle bevægelse, Golden Gate Park og alt derimellem. Alle ture er gratis, men donationer er værdsat.

Udforsk San Franciscos skjulte perlerUdforsk mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op