GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

En sprogrejse i julegave?

En sprogrejse i julegave?

Julen nærmer sig med hastige skridt, og hvis du ikke har fået sendt ønskesedlen af sted endnu, er det vist på høje tid.

Hvis du på den anden side ikke har modtaget nogen ønskeliste, og gerne vil give en meningsfyldt gave – så har vi en god idé: gaven der bliver ved med at give.

En sprogrejse eller et sprogkursus kan måske virke som en stor gave – både at give eller få (vi er selv lidt i tvivl om hvordan man lige pakker den ind og placerer den under træet), men der er så mange muligheder og gevinster, at du bør have den med i overvejelserne allerede nu.

Ønsk dig en sprogrejse

Selvom en sprogrejse som gave oftere ses i forbindelse konfirmation eller studenterfest, er der god grund til at skrive den på listen allerede til jul.

Hvis du er i gang med at overtale dine forældre til at lade dig studere i udlandet, kan det nemlig være en vigtig del af strategien at ønske dig en sprogrejse eller tilskud til samme. På den måde signalerer du, at du mener det alvorligt, og at du er villig til at droppe nyt tøj, parfumer og elektronik til fordel for en oplevelse, der vil vare hele livet. Og at du er bevidst om, at det måske kan tage noget tid og nogle overvejelser at realisere.

Du kan eventuelt bestille en gratis brocure allerede i dag og pege ud for dine forældre, hvilken destination du drømmer om. Det vil give dem tid til at vende mulighederne og måske samle onkler, tanter og bedsteforældre om at gøre drømmen til virkelighed for dig.

Hvis 2018 er et år, der byder på store begivenheder såsom konfirmation, 18-års fødselsdag, studenterfest eller dimission fra din uddannelse, så er der også god grund til at skrive sprogrejsen på allerede nu. Der er nemlig gode rabatter at få lige nu, og hvilken bedre måde er der at starte det nye år på, end med et nyt eventyr i sigte?

Giv en sprogrejse

Hvis du er forælder eller bedsteforælder til et ungt menneske, der har en lovende fremtid foran sig, er listen over grunde til at give en sprogrejse uendelig lang – og vi behøver ikke fortælle dig dét, du allerede ved.

Tænk på det som en investering for livet. Den unge får oplevelser, sprogkompetencer og ikke mindst venner for livet. For ikke at nævne den personlige udvikling, som han eller hun vil være dig evigt taknemmelig for.

Du behøver ikke give hele rejsen på én gang. Du kan nøjes med at bestille vores gratis brochure og lægge et fint kort eller et par pengesedler ind på drømmedestinationen.

Dit barn eller barnebarn er helt sikkert motiveret for selv at spare de resterende penge sammen, eller kan ønske sig flere tilskud til deres næste fødselsdag, konfirmation eller eksamensafslutning. På den måde kan ud være med til at give dit barn eller barnebarn mulighederne, du aldrig selv fik.

Lær mere om mulighederne for en sprogrejse under juletræet – vores vejledere har helt sikkert nogle kreative måder at pakke den ind på!

En julegave der varer hele livet?Lær mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op