GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

10 grunde til at give dit barn en sprogrejse i konfirmationsgave

10 grunde til at give dit barn en sprogrejse i konfirmationsgave

Giv dit barn en gave, der varer hele livet

At købe gaver til et barn er let. At købe gaver til en ung, derimod, kan være temmelig besværligt. Hvis du leder efter en gave til én, der er vokset fra sit legetøj, og som har en stor mærkedag foran sig –  konfirmation eller lignende – så har vi en god idé til dig; hvad med en sprogrejse?

En sprogrejse er den perfekte måde at rejse udenlands uden mor og far for første gang. Dit barn vil få nye venner, blive mere selvstændig, få minder for livet og meget mere – alt sammen i trygge rammer.

Her er vores ti bedste grunde til at sende dit barn på sprogrejse:

1. Bedre sprogfærdigheder

At være god til et eller flere fremmedsprog er en kæmpe fordel for dit barn – socialt, fagligt og senere også i arbejdslivet.

2. Styrket CV

Et ophold på en sprogskole giver – udover bedre sprogkundskaber – eleverne erfaring fra et internationalt miljø og en smagsprøve på det akademiske liv. Dét ser godt ud på CV’et.

3. Internationalt netværk

Sprogrejser tiltrækker elever fra mange lande, og de studerende bruger meget tid sammen, både i skolesammenhæng og i fritiden. Dette skaber grobund for unikke relationer på tværs af landegrænser.

4. Ud af comfortzonen

”Livet begynder, hvor comfortzonen slutter” siges det, og det er vel ikke helt forkert. Det er når vi udfordres, at vi mærker at vi lever, at vi skaber minder og former vores personlighed.

5. Minder for livet

At rejse uden mor og far. At opleve et internationalt studentermiljø. At navigere i en fremmedsproglig kultur. Eller at få venner fra hele verden? En sprogrejse byder helt sikkert på minder for livet.

6. Oplev den lokale kultur

At rejse til udlandet er én ting. At opleve en udenlandsk kultur fra indersiden er noget helt andet. På en sprogrejse fordyber eleverne sig i det lokale hverdagsliv på deres studiested og hos en eventuel værtsfamilie. Dette giver en unik oplevelse af den lokale kultur.

7. Selvstændighed og mestring

”If you love somebody, set them free” synger Sting. Dette gælder også forældre. Den største gave du kan give dine unger, er frihed og selvstændighed til at leve deres egne, gode liv. En sprogrejse kan være en vigtig del af den selvstændiggørelse.

8. Nye perspektiver

Du har sikkert oplevet det selv. Dét at se nye steder, møde nye mennesker og opleve nye kulturer kan gøre underværker for, hvilket perspektiv man har på livet og på fremtiden.

9. Sjove aktiviteter fra morgen til aften

Etablerede organisationer som EF Sprogrejser har skræddersyede skemaer for børn og unge med faglige og sociale aktiviteter fra morgen til aften. Dette sørger for en rejse fuld af oplevelser, og vi hører fra eleverne selv, at der er knap nok tid til at nå at få hjemve.

10. Dansk kursleder

Det sidste (og for nogen måske det vigtigste) punkt på listen vier vi til kursuslederne, som virkelig fuldender den gode sprogrejse. Med voksne, danske kursusledere, kan du som forælder være tryg ved, at dit barn er i gode hænder under hele rejsen.

Læs mere og bestil en gratis brochure her.

Giv en sprogrejse i konfirmationsgaveLær mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op