Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
Menu

EF værtsfamilie: Russell og Shemanes historie

EF

Hvert år åbner tusindevis af familier deres hjem for studerende fra hele verden. Mød Russell og Shemane fra San Diego som hosted de to 14-årige EF studerende Paul og Jonas.

I morges blev jeg vækket kl 3:30 om natten da jeg modtog en besked på min mobil. Da jeg tog telefonen så jeg at det var en besked fra Paul. Hurtigt derefter modtog jeg endnu en besked fra Jonas som svarede på Pauls i vores WhatsApp EF familie chat. Jeg sprang ind i kampen og deltog i samtalen. Vi har ofte snakket sammen i denne WhatsApp gruppe siden de først kom ind i vores hjem. Vores EF oplevelse var – og stadig er – uvurderlig.

Paul er fra Elfenbenskysten i Afrika og Jonas er fra Tyskland. I sommeren 2019 hostede min kone Shemane og jeg de to 14-årige EF studerende da de kom til San Diego, Californien. Kort efter ankomst blev de en del af familien.

Over de næste tre uger snakkede vi med Paul og Jonas om morgenen og om aftenen. Vi viste dem livet i San Diego, og de lærte os om deres kulturer. Vi havde nogle fede oplevelser sammen, introducerede dem til ny mad, vores lokale kultur og viste dem kærlighed fra et Amerikansk perspektiv.

Hver morgen ville vi sørge for at de stod op og tog med skolebussen, og senere på eftermiddagen ville vi hente dem. Så var det vores tur til at hænge ud med dem.

Vi åbnede vores hjem og vores hjerter, gav to EF studerende en chance, og i denne proces fik vi to sønner.

Hvis du overvejer at rejse med EF, vil vi helt klart anbefale dette program. Det er en god måde at møde mennesker fra andre lande og kulturer.

Vil du vide mere om San Diego?Læs mere

Lær et ud af 12 sprog i over 50 af de fedeste byer

Learn more