Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
Menu

EF kærlighedshistorie: Camilla og Peter mødtes i Oxford

EF kærlighedshistorie: Camilla og Peter mødtes i Oxford

Når vores studerede tager på en sprogrejse til udlandet, ved de aldrig hvem de møder på deres rejse. Nogle finder nemlig deres livs kærlighed. Camilla og Peters veje krydsede først, da de var på sprogrejse med EF i Oxford, og resten er historie! Læs om deres kærlighedshistorie her.

Hvorfor ville I studere i udlandet med EF?

Camilla: Jeg fandt EF-kontoret i Brasilien. De ansatte var super venlige og meget informative. Først ville jeg til San Diego eller Boston, men de rejser var allerede bookede. Min vejleder i EF sagde, at han havde besøgt Oxford, og syntes at det meget smukt, plus at Oxford er det uofficielle oprindelsessted for engelsk

Kan du fortælle os om da I først mødte hinanden og om jeres første date?

Camilla: Jeg så Peter for første gang i spisestuen, hvor han holdt et brætspil under armen. Først troede jeg at han var kursusleder, men da han spurgte, om jeg ville med op på hans værelse og spille med nogle andre venner, indså jeg, at han også var studerende. Jeg faldt straks for ham, og tænkte for mig selv ”han er min.”

Samme aften spurgte jeg ham, om han skulle til Cambridge i weekenden. Han sagde, at det ville han, og vi var sammen hele dagen i Cambridge. Efter turen sagde jeg farvel, og tænkte at det ville være enden for vores bekendtskab, men da han så krammede mig, begyndte mit hjerte at slå hurtigere.

Den næste dag tog vi sammen til Windsor, som var en aktivitet EF havde arrangeret, og da vi var ved at vende hjem igen, spurgte han mig, om jeg ville på en date med ham.

Samme fredag tog han mig med til Oxford Castle, hvor vi havde vores date. Vi gik en tur, shoppede sko og havde det rigtig hyggeligt sammen. Da vi var kommet hjem fra vores date og sagde farvel ude foran skolen, kyssede han mig, og jeg kyssede ham tilbage. Lige fra det øjeblik følte vi også rigtig tætte. Vi var ligeglade med, at vi kom fra helt forskellige kulturer, og at vores hjem var på den modsatte side af verden. Vi blev forelsket, og vores kærlighedshistorie begyndte.

Hvor foregik brylluppet?

Camilla: Brylluppet var i Slovakiet, i en by der hedder Topoľčany. Vores bryllup blev fejret på både slovakisk og spansk, da præsten var flydende i begge sprog. Det var et meget unikt bryllup og den bedste dag i mit liv indtil videre, og var prikken over i’et i vores kærlighedshistorie. Vi havde også inviteret Jamie, som var kursusleder på EF-skolen i Oxford, selvom det var længde siden vi havde set ham.

Vi skal have en baby d.3.september. Vi er virkelig nervøse, men også glade for at blive forældre for første gang!

Hvordan har det gavnet jer at studere i udlandet med EF?

Camilla: EF hjalp os naturligvis med at blive bedre til engelsk, da dette var vores fælles sprog. Men det forberedte os også til at bo langt væk fra vores familier. Jeg bor nu i Slovakiet, og afstand kommer aldrig til at være en udfordring for vores nye familie.

Få din egen kærlighedshistorie med EFRejs med os

Del denne artikel