Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
Menu

Find dit livs kærlighed i udlandet – en EF kærlighedshistorie

Find dit livs kærlighed i udlandet – en EF kærlighedshistorie

En rejse med EF kan også ende med en kærlighedshistorie, og i anledningen af Valentinsdag, vil vi derfor dele en af vores yndlings kærlighedshistorier med jer. Den handler om Rocio og Mauricio – to tidligere EF studerende, der mødtes i Brighton tilbage i 2003 og fandt kærligheden.

De forelskede sig, giftede sig, og (spoiler altert!) flyttede til Tulum, Mexico, for at leve lykkeligt til deres dages ende. Vi mødtes med Rocio, der tog en pause fra at arbejde med parrets kiteboarding og paddleboarding center, for at høre deres kærlighedshistorie.

Hvornår var I i Brighton?

Jeg boede på EF Residence i Hove fra september 2003 til april 2004. Mauricio havde allerede færdiggjort sit EF sprogkursus, og arbejde på Brighton Marina.

Hvorfor ville du gerne ud og rejse med EF?

En af mine bedste venner havde anbefalet EF til mig. Hvad Mauricio angik, så havde han været med EF i Santa Barbara, Californien. Nogle af de bedste øjeblikke i hans liv, oplevede han der!

Kan du fortælle os om, hvordan I mødte hinanden og om jeres første date?

Vi mødtes faktisk til en fest, som en af vores fælles venner holdte, og BANG! Det var kærlighed ved første blik. Og på vores første rigtige date, var vi i biografen på marinaen. Herfra startede vores kærlighedshistorie.

Hvor blev i gift henne?

Efter Brighton flyttede vi rundt sammen mellem forskellige byer og lande, men endte i Barcelona. Vi blev gift der i 2006. På det tidspunkt læste Mauricio sin kandidat i Spanien, og jeg havde et kontorjob. I 2011 besluttede vi os for at sige vores jobs op, lægge bylivet bag os, og begynde et nyt liv så tæt på vandet som muligt. Så vi flyttede til Tulum, Mexico og vores kærlighedshistorie blev lige pludselig meget mere eksotisk.

EF Love Story_IMAGE1

Wow! Det er vildt! Hvordan er livet i Tulum så?

Vi har startet vores egen virksomhed her – en kiteboarding og paddlesurf skole (du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside). Og i 2015 blev vores datter Maria født!

Hvordan er jeres hverdag?

Det første vi gør om morgenen er, at gå tur med vores hunde Pancho og Rosita. Derefter spiser vi morgenmad med vores lille Maria, inden vi tager på arbejde på en af verdens bedste strande. Vi lever virkelig det fede liv!

EF Love Story_IMAGE2

Hvilket råd vil du give til en der gerne vil ud og rejse med EF?

Bare gør det. Rejs, bliv klogere, bliv forelsket… Nogle gange kan man godt få det til at fungere på trods af afstand og kulturelle forskelle. EF var et af de bedste år i mit liv, og den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Mauricio og jeg har været sammen i mere end 13 år nu, og det har været det mest fantastiske eventyr, jeg nogensinde har været på. Hvis jeg ikke var taget til Brighton, så ville jeg ikke have det liv, jeg har i dag.

Hvad tror du, du havde lavet i dag, hvis du ikke var taget til Brighton?

Jeg havde arbejdet i Barcelona, som en skatteadvokat i et stort advokatfirma – haft et hektisk storbyliv og ikke det simple caribiske liv, jeg har i dag.

Sidste spørgsmål: Hvordan har I haft glæde af jeres EF kursus?

Det er den BEDSTE beslutning, vi nogensinde har taget. Vi lærte engelsk, mødte fantastiske mennesker og fandt vores livs kærlighed. Så vi kunne ikke have bedt om mere.

Bliv forelsket i udlandetLær mere

Del denne artikel

Seneste artikler fra Sprog