GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Dublin er Europas svar på Silicon valley – og det hotteste sted at studere engelsk

Dublin er Europas svar på Silicon valley – og det hotteste sted at studere engelsk

Engelsk er et af de mest talte sprog i verden, så når du skal vælge den perfekte by at studere det i, er der næsten alt for mange muligheder. London og New York er de oplagte valg, og derefter kommer næste enhver anden by i England. Men der er endnu en livlig og imødekommende by, der tilbyder et fantastisk læringsmiljø: Dublin. Stemplet som Europas Silicon Valley, gør den voksende irske iværksætter- og teknologi-branche Dublin til det eneste sted at studre engelsk, hvis du vil tage del i det teknologiske boom.

Tech-virksomhedernes andet hjem.

Med Europæiske hovedkvarterer for tech-giganter som Google, Facebook, LinkedIn og Etsy, er området omkring Grand Canal Dock kendt som ”Silicon Docks”. Det er en bikube af aktiviteter, der tiltrækker alle fra internationalt etablerede virksomheder til små start-ups, og det skønnes at mere end 7000 arbejder indenfor teknologibranchen i dette område. Arbejde, erfaring, jobs, praktikpladser – der er fantastiske muligheder for at kickstarte din karriere, hvis du interesserer dig for seriøs teknologi.

Lange traditioner for uddannelse

Dublin opfylder sin kvote af universiteter med blandt andre det berømte og prestigefyldte Trinity College, der blev grundlagt i 1592. Med rige uddannelsestraditioner kan nutidens studerende nyde studieoplevelser i en by bygget på læring og viden. Med disse dages toneangivende teknologiske scene, er kalenderen altid fyldt med topmøder, konferencer og foredrag fra verdens førende eksperter, er de nyeste teknologier og seneste forskning altid tilgængelig i Dublin. Det er stedet, hvis du vil være på forkant med branchen!

Ung og energisk

Dublin er en af de yngste hovedstedder i Europa, så du vil finde ambitiøse nyuddannede og videnshungrende unge mennesker overalt. Dublin følger godt med strømmen af ungt talent i sit udbud af nye, funky pubber, en bred vifte af gastronomiske muligheder og et pulserende natteliv, der kan konkurrere med nogle af Europas største byer.

Dublin summer af kultur

Livet i Dublin er garanteret aldrig kedeligt. Det er en international by, med alt hvad der hører til en hovedstad, men emmer stadig af en hyggelig landsbystemning. Brug din fritid på at udforske en musikscene i verdensklasse omkring Temple Bar, lige syd for floden, hvor lokale musikere tager en guitar eller violin frem og spillet et par melodier, som publikum er mindst lige så friske på at synge med på (Ja, mine damer, det er akkurat som i filmen ”P.S. I Love You”). Listen af grunde til at elske livet i Dublin fortsætter, så hvis du vil have flere idéer til hvad du skal opleve, så tjek vores Ultimative Guide til Dublin.

Irerne er blandt de venligste mennesker i verden

Den karakteristiske gæstfrihed og den ”craic” som irerne er så kendte for (masser af jokes og en god sludder), er aldrig mere end et par meter væk. Enhver pub, butik og musiksted er praktisk talt garanteret at være hjemsted for en håndfuld charmerende mennesker, der elsker et godt grin. Dublin er et fantastisk sted at bo hos en værtsfamilie under dit sprogkursus, de er nemlig super gæstfri og altid snakkesalige, og de lokale familier byder dig velkommen i deres hjem med åbne arme, og er altid klar på en snak, hvilket vil give dig fantastisk mulighed for at få et stærkt greb om dit engelske.

Resten af Irland har så meget at tilbyde

Lige udenfor byen finder du frodige grønne landskaber, drysset med små landsbyer og smukke forrevne kystlinjer, formet af Atlanterhavets bugtninger. Alt sammen venter kun på at blive udforsket. Selvom Irland er et lille land, er det et i sandhed smukt. Uanset, om du drager mod bjergene for at vandre gennem enorme nationalparker, søger efter det perfekte glas Guiness i en fjern og charmerende pub, tager på road trip langs kystvejene eller måske endda begiver dig ud på en jagt efter locations fra optagelserne til Game of Thrones, så vil du finde det hele i Irland!

Kan Dublin være den perfekte destination for dig? EF Dublin ligger i en elegant bygning midt i byens historiske kvarter, et stenkast fra Fitzwilliam Square. Se vores campus-video og få et indblik i Irlands hovedstad på EF-skolen i Dublin.

Skal du studere engelsk i Dublin?Læs mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op