GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

De bedste konfirmationsgaver i 2019

De bedste konfirmationsgaver i 2019

Det kan være svært at finde den perfekte gave til én, man holder af. Det er en stor dag og som forældre eller familie ønsker man at give den helt rigtige gave til dagens konfirmand. Er du i tvivl om den helt rigtige konfirmationsgave til konfirmanden i 2019? Så er hjælpen her. Vi giver dig 5 gode idéer til de bedste konfirmationsgaver i 2019 lige her:

1. Et smykke

Et smykke – fx en halskæde – fra et kendt mærke kan man aldrig gå helt galt i byen med. Det er de færreste piger, der ikke bliver glade for et flot smykke i konfirmationsgave. Hun vil have det for altid som et minde om denne særlige dag. Og hvis det er til en dreng, kan et flot armbånd være lige sagen!

2. En flot vase

En klassisk vase, såsom én fra Royal Copenhagen, vil aldrig gå af mode, og kan følge en konfirmand gennem hele livet. Det er altid rart at have en vase, som man endda kan få brug for allerede på dagen, hvis man får en flot buket eller roser. Den kan bruges både på ungdomsværelset, eller i stuen senere i livet når man er flyttet hjemmefra.

3. Parfume

Dufte er en sand vinder. Sørg for at researche lidt om hvilken slags parfume, konfirmanden kan lide, inden du køber den, så du er sikker på, han eller hun kommer til at bruge den.

4. Koncertoplevelse

Har konfirmanden et band eller en kunstner, han eller hun er helt vild med? Hvad med at give dem 2 billetter til en koncert? På den måde, er du sikker på, at konfirmanden får en fed oplevelse. Og hvem ved – måske er du heldig at blive inviteret med på den ekstra billet.

5. En sprogrejse

Og nu når vi er ved oplevelser – så er en sprogrejse den ultimative konfirmationsgave. Konfirmanden kan lære engelsk, spansk, fransk m.m. i blandt andet England, USA, Frankrig eller Spanien. Udover at lære et sprog, vil de få en masse venner for livet, og lære en masse om sig selv, mens de bliver mere selvsikre. Det ville være den største oplevelse, som de måske ikke var klar over, at de ønskede sig.

Tag på sprogrejse med osLæs mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op