GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

9 tegn på, at du er klar til at studere i udlandet

9 tegn på, at du er klar til at studere i udlandet

At studere i udlandet er en vigtig del af at lære nyt sprog (korrekt), men hvordan ved du, at du er klar til at hoppe på et fly og starte et eventyr, der sandsynligvis forandrer dit liv? For at hjælpe dig med at tage beslutningen, har vi sammensat en profil af, hvad der gør en person klar til at tackle livet i udlandet. Så hvis du mener, det er noget for dig, så er det tid til at støve dit pas af og hoppe på et fly (men hvortil spørger du? Det har vi nogle forslag til.)

1. Er du besat af tv-shows, musik eller film fra et specifikt land

At se og lytte til shows eller musik på det sprog, du studerer (eller ønsker at studere), er en fantastisk måde at forbedre dig til at blive flydende. Men når det begynder at blive en besættelse, så er det sikkert at antage, at du skal pakke dine tasker og opleve landet selvfølgelig.

2. Du er afhængig af at lære mere

Super nørdet – det ved vi – men du er afhængig. Ingen bus, bil eller togtur er færdig uden at du er gået et niveau op eller to på din foretrukne app, som kan lære dig sprog, eller læse en eller to sider af en bog på det specifikke sprog. Du er på en mission for at blive bedre og bedre hver dag og tilbringe hele din tid på at finjustere dine evner og accent.

3. Du drømmer på et andet sprog

Dette er normalt et privilegium forbeholdt dem, som taler et sprog flydende, men når du er så meget klar til at studere i udlandet, finder sproget en måde at hoppe ind i dine drømme på.

4. Du er irriteret ved kun at tale et sprog

En vis mand sagde engang, at grænsen for andres sprog er grænsen for deres verden, og du kunne ikke være mere enig. Du er så færdig med din ensprogede verden og grænserne, som det ligger på din kommunikation. Der er en verden derude, og du vil tale med den.

5. Du er interesseret i mad fra et bestemt land

Få ting giver dig mulighed for at fordybe dig i en ny kultur så meget, som mad gør. Dine smagsløg er stort set tosprogede: Du har fundet alle de japanske restauranter, italienske pizzeriaer eller amerikanske burgerkæder inden for 100 meter. Og når personalet kender din ordre på forhånd, er det tid til at opleve den ægte vare.

6. At være nysgerrig og åben er din standardindstilling

Du er fascineret af verden, fascineret af andre kulturer og fyldt med spørgsmål om seværdigheder, lyde og smage fra hele verden. At fare vild i en ny by lyder spændende, og du kan ikke vente med at være i en by, hvor absolut ingen kender dig. Du er klar til at udforske alle hjørner og gader i verden – og at lære et sprog er det første skridt til at blive en ekstraordinær globetrotter.

7. Du ved allerede hvilke aktiviteter og udflugter du skal på

Google er din bedste ven – du har lært metroen at kende, fundet seværdigheder og de bedste vinkler til at tage en selfie foran dem. Du har stort set en rejseplan for den første uge på din drømmedestination, og det er på tide at gøre brug af den efterforskning.

8. Alle kender til dine planer om at studere i udlandet

Du er så begejstret for din plan, at du deler den med hele verden. Buschaufføren, postmanden, din tante og hele internettet – de ved alle, at du skal ud at opleve verden. Der er intet galt i det – ”sharing is caring” og det beviser bare, at det betyder noget for dig.

9. Du vil oplevet livet et andet land

Sprogklasser, apps, film, podcasts og kulinariske eventyr er interessante og sjove. Men du ved, at måden du fordyber dig mest, er ved at lære at leve sproget og bliv flydende ved at tale sproget 24/7 med lokalbefolkningen.

At tænke på at gøre fremskridt på kortest tid, viser kun hvor moden og forberedt du er. Gå forrest og oplev verden.

Studér et sprog i udlandet med osLæs mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op