GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

8 grunde til at rejse til Australien før du fylder 30 år

8 grunde til at rejse til Australien før du fylder 30 år

Vi drømmer alle om at rejse Down Under i en længere periode for at udforske alt, hvad Australien har at byde på. Men vi er også ret gode til at finde på undskyldninger for ikke at tage den kæmpe tur til den anden side af verden. Det er trods alt en temmelig dyr og tidskrævende oplevelse – ligegyldigt hvor perfekt strandene er.

Selv om Australien byder på noget for alle, så er landet designet til de unge, frie og eventyrlystne. Derfor skal du støve dit pas af, pakke din rygsæk og tage til Australien, før du rammer de 30 år (og de ansvar der ofte følger med). Her kommer 8 grunde til hvorfor:

1. Dine 20’ere er skabt til eventyr

Det er sandt, at eventyr kan og burde være for alle alder, men 20’erne er et årti, hvor alt ofte er lidt mere spændende og ubekymret. Og hvor er det bedste sted at udleve din indre eventyrer? Australien! Eventyret er bogstaveligt talt i luften (eller vandet) – bare spørg de mange skydivere, surfere og dykkere.

2. Færdiggjorte visa til 18-30 årige

Kort sagt: Du skal være under 30 år for at modtage et Working Holiday Visa. Disse visa giver dig mulighed for at få et fleksibelt job – som bartender frugtplukker og børnepasser – i Australien i op til et år. Det gør det super nemt for dig at møde nye mennesker, mens du tjener nogle penge til at rejse rundt i dette fantastiske land.

3. Work, work, work

Hvis du virkelig vil ud over turiststien, skal du rejse før livet udvikler sig til kun at handle om arbejde. Derfor er dine 20’ere en helt speciel tid. Det er meget nemmere at tage en karriereferie nu end senere, og i dag ser virksomhederne positivt på dem med international erfaring i rygsækken.

4. Ansvaret indhenter dig

Det er meget nemmere og sjovere at rejse i et par måneder uden at bekymre sig om feriedage eller omkostningerne ved at flyve en hel familie halvvejs over kloden (omkostningerne stiger væsentlig, bare spørg en ven der har børn). Ja okay, alle har selvfølgelig noget der holder dem tilbage, men det er sværere at blive fanget i livets irritationer, når du har klip klapper på, vind i håret og går til grillfest i flere måneder.

5. Rejs langt væk

Du er selvfølgelig ikke begrænset til Australien. Det kan dog være et svært land at trække dig selv væk fra, men du kan bruge dit sabbatår i New Zealand til at udfordre landets adrenalinfyldte aktiviteter, Fijis idylliske kyster og Sydøstasiens blomstrende byer. Flyvningerne er stadig lidt lange, men du bør benytte lejligheden, mens du er der nede.

6. Koalabjørne

Hvorfor vente med at kramme en kælen koalabjørn? Seriøst – tiden er til det nu!

7. Hjælp med at bekæmpe klimaændringer

Great Barrier Reef er en af ​​verdens vidundere, men det forsvinder med en alarmerende hastighed som følge af global opvarmning. Australien er hjemsted for en lang række arter, der er truet, og det er vigtigt at besøge dem på den grønneste måde: Sørg for at rejs i længere tid i stedet for korte ture (dettte for at undgå en masse flyvninger på et år og for at få mest ud af tiden mens du er afsted), doner til en velgørenhedsorganisation, der planter træer for at kompensere dine flytures forurening og sørg for at du altid udforsker etisk og …

8. … tilmeld dig givende frivillige projekter

Australien har et stort udvalg af frivillige muligheder til unge rejsende. Herunder at hjælpe med at beskytte koralrev, hjælpe til på en musikfestival eller frivilligt arbejde på en gård. At give noget tilbage til den kultur, som du kalder hjem, føles ikke bare fantastisk, men giver dig også en værdifuld oplevelse til dit næste skridt i karrieren ved at øge både dine sproglige og praktiske færdigheder.

Vil du med EF til Australien?Lær mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op