GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

5 karakterer fra Stranger Things, som du møder på high school i USA

5 karakterer fra Stranger Things, som du møder på high school i USA

Netflix-sæsonen står for døren, og der er ingen grund til at trække den længere med at begynde på en god serie, som kan sætte lidt krydderi på de kolde vinteraftener.

En af vores anbefalinger er 80’er-scfi-fi-dramaet Stranger Things, hvor du ikke bare kan lade dig blæse bagover af fantastisk skuespil, farlige væsner og Farah Fawcett-frisurer. Du kan også møde en rolleliste fuld af velkendte karakterer, som du, til trods for seriens overnaturlige tematik, sagtens kunne møde på en amerikansk high school.

Kan du kende dig selv eller dine venner i en af dem?

Eleven

Enhver high school med respekt for sig selv har den stille, mystiske pige der virker til aldrig rigtig at passe ind. Hun kan måske til tider virke vred, forstyrret og intimiderende, men bag den mystiske frisure og kolde blik gemmer sig en dybere historie: en pige med gåpåmod og selvstændighed du aldrig har set før. Lær hende at kende – hun kan blive en ven for livet.

Dustin

Krøller, bøjler og det kækkeste smil! Dustin mangler hverken charme eller selvtillid (eller gør han?). Du finder ikke en mere kærlig og optimistisk high school buddy end Dustin, og selvom han indimellem snubler over sine snørebånd i kantinen, så har han altid sine venners velbefindende i højsædet og en løsning klar, hvis I får problemer. Han har simpelthen et hjerte af guld.

Mike

Enhver gruppe må have en leder, der kan skære igennem, når det bliver nødvendigt. Mike er til gengæld også klisteret, der binder gruppen sammen, og når han har tendens til at blive svært jaloux eller være negativ overfor nye inputs, så er det for at værne om fællesskabet.

Uden en person som Mike, ville I ikke have et sted at tage hen og lægge skumle planer – forældrene er nemlig tilpas uengagerede til at I kan slippe afsted med sjov og ballade.

Joyce – den bekymrede mor!

Joyce er unik, skrøbelig og uendelig kærlig. Hun minder om en god blanding af flere amerikanske high school moms, der alle følger deres søn/datter til dørs, sørger for at der er curfew, der skal overholdes og hun ringer hellere en gang for meget – og lidt panisk, for at tjekke om, du er kommet hjem fra skole. Joyce er at finde på samtlige amerikanske high schools. Giv hende lidt plads – måske har hun god grund til at være bekymret.

Max

Max er måske dig? Den mystiske high school studerende fra en anden stat (eller udvekslingsstudenten fra Danmark)? Udover at være en skarp skater og lidt rigelig rap i replikken, så er Max faktisk blot på udkig efter nye venskaber og en oplevelse for livet. Mon det lykkes?

Har du også fået lyst til at opleve det ægte, amerikanske high school liv? Dog i tryggere rammer, end på Hawkins Middle School?

(Skyggemonsteret har vi taget af listen – ham kommer du helt sikkert kun til at møde, hvis du bliver foran dit TV!)

Læs mere om high school i USA her, og bestil en gratis brochure.

Foto: Lavet med font generator fra @nelsoncash

Skal du på en (tryg) high school?Lær mere om High School
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op