Næste deadline for tilmelding - 29. oktober
EF Alment Program
EF Alment Program

EF Alment Program

Kombinér sprogstudier med andre valgfag
26 Lektioner pr. uge
(1 Lektioner varer 40 minutter)
16 Sproglektioner i alment sprog
04 Projektsessioner
04 Valgfagslektioner
02 Forelæsninger
  • Niveau:
    Begynder / Øvet / Rutineret
  • Varighed:
    6 måneder / 9 måneder / 11 måneder
  • Startdatoer:
    Januar / April / Juni / September

Kickstart din internationale fremtid
Vores Almene program er selve starten på din uddannelsesrejse i udlandet. Du lærer både i og udenfor klasseværelset, og du kan kombinere dine sprogstudier med faglige projekter og samler samtidig viden til at kickstarte din fremtidige karriere.

Det vigtigste
Opnå solid forståelse og essentielle færdigheder i sproget. Lektionerne ligger om morgenen og om eftermiddagen med en blanding af holdundervisning og læring i iLab. Du kan også supplere dit program med EF Praktik eller EF Frivilligt Arbejde.

Eksklusive og faglige projekter
Under dine studier kommer du til at arbejde projektorienteret, hvor du udvikler din viden og erfaring inden for forskellige fagområder. Det er den ideelle måde at vise fremtidige arbejdsgivere, hvad du har opnået på dit program.
Studier uden for klasseværelset
Klasseundervisningen udvides med studieture som en del af projektarbejdet, hvor du får mulighed for at forberede præsentationer til fremvisning for klassen.

EF’s Almene program er udbudt på alle EF destinationer med undtagelse af vores skoler i Australien og New Zealand

EF Learning Guarantee
EF's Læringsgaranti
Vi tror så meget på, at vores egne metoder vil hjælpe dig med at få det optimale ud af dine fremskridt, at vi garanterer det. Kom til alle dine timer, lav dine opgaver, og du vil nå et nyt kursusniveau hver 6. uge. Hvis ikke, kan du studere gratis, indtil du har nået det.