CerTESOL og CELTA

Vil du certificeres i at undervise i engelsk som fremmedsprog? Som akkrediteret administrator af CELTA-certificeringen på Cambridge University og CerTESOL-certificeringen på Trinity College, vil EF's English Language Teaching (ELT) give undervisere de essentielle kvalifikationer til at arbejde på en bred vifte af skoler og universiteter rundt om i verden, inklusiv EF's egne sprogskoler.

120

Timer

120 timer in total 6 timer of practice with students
Akkrediteret af Cambridge University for CELTA og Trinity College for CertTESOL Kvalificeredeundervisere
Én til én mentorordning Indkvartering hos værtsfamilie

Varighed

4 uger

Niveau

C1

Startdato

CertTESOL i Cambridge, UK: 7. maj til 31. maj 2018   CELTA i Quito, Ecuador: 12. marts til 9. april 2018 7. maj til 4. juni 2018 9. juli til 3. august 2018 3. september til 15. oktober 2018 5. november til 30. november 2018

Hvilken ELT-certificering passer til mig?

Uanset om du vælger EF's CELTA eller CertTESOL-programmet, kan du være sikker på, at din certificering er anerkendt og accepteret af størstedelen af engelske sprogskoler rundt om i verden. For dig, som lige er startet som ELT-underviser, anses CerTESOL af The British Council som den introducerende TEFL undervisningskvalifikation. CELTA-kurset giver dig til gengæld de grundlæggende kompetencer og viden til at undervise voksne og ældre teenagere i engelsk.

Overordnet kursusindhold

Disse hovedemner dækkes i EF's CELTA og CerTESOL-programmer. Andre emner kan også indgå.

Undervisningskompetencer

Sprogbevidsthed inklusiv grammatik og fonologi

Elevprofil

Materialer og opgaver

Ukendt sprog

Hvor ønsker du at tage dette kursus?