Tilbage til alle testene

Koreansk test

Gratis 15-minutters koreansk quiz. Øjeblikkelige resultater.

Koreansk niveau test

Denne hurtige koreanske test estimerer dit niveau fra begynder til avanceret. Den fokuserer på dine samlede koreanske kommunikationsevner snarere end ordforråd eller grammatik. Uanset om du har studeret koreansk i noget tid, eller lige er begyndt, kan denne test give dig et øjebliksbillede af, hvor godt du er til koreansk i dag.

- Hurtig koreansk quiz. Øjeblikkelige resultater.

- Tjek dit niveau fra begynder til avanceret

- Del din score med dine venner

Tag quizzen

Forstå dit niveau i koreansk

At tage en koreansk test er kun én måde at måle dit koreanske niveau på. Hvis du aktivt studerer koreansk, vil du bemærke, at du lærer at sige nye ting og får bedre styr på sproget, som ugerne går. Når du tager et koreansk kursus, vil du også bevæge dig op igennem kursusniveauerne, hvilket giver dig en følelse af fremskridt. Mens du studerer, vil dit koreanske niveau udvikle sig. At teste dig selv fra tid til anden er en nyttig måde at holde styr på dine evner, der hele tiden udvikler sig.

Klar til at tage den japanske test?

Du skal svare på multiple choice-spørgsmål

Sæt 15 minutter af uden forstyrrelser

Find et stille sted, hvor du kan koncentrere dig

Del venligst et par detaljer først

Om EF

I spidsen for innovation inden for sprogundervisning, siden 1965

55+ års

Erfaring med sprogkurser i udlandet

600+

EF skoler og kontorer

100+

Lande med EF tilstedeværelse

Ofte stillede spørgsmål

At tage en gratis online koreansk test er den hurtigste måde at teste dit koreanske niveau på. For en mere komplet vurdering kan du også tilmelde dig en betalt koreansk eksamen, eller du kan finde nogen, der taler koreansk godt, og bede dem om feedback på dit niveau, men hvis de ikke er en lærer, vil de kun kunne give dig en grov idé. Til sidst, hvis du tilmelder dig et koreansk kursus, skal du tage en niveautest til placering.

Selvom det er mest almindeligt at tage en koreansk test, findes der forskellige måder at måle dit niveau i koreansk på. Hvis du aktivt studerer koreansk, kan du holde en læringsdagbog for at hjælpe dig med at følge din fremgang over tid. Du kan også bruge CEFR's "can-do" udsagn til at evaluere dig selv i forhold til hvad du kan på koreansk. CEFR's selv-evalueringsskemaer kan bruges til ethvery sprog, du er i gang med at lære.

Det vigtigste, når du overvejer dit koreanske niveau, er hvad du kan gøre med dine sprogfærdigheder. Til dette kan CEFR være et nyttigt værktøj, fordi det har en liste over forskellige ting, du kan gøre på hvert færdighedsniveau, men du kan også lave din egen liste. I sidste ende er det vigtigste, hvad du vil være i stand til at gøre på koreansk. Hvis dit mål er at rejse i Korea, kræver det forskellige sprogfærdigheder end hvis dit mål er at arbejde som oversætter eller se koreanske tv-shows. Dette er alle gyldige mål, der kræver forskellige sæt af koreanske sprogfærdigheder.

Det afhænger af dine behov, men den mest anerkendte koreanske eksamen er TOPIK, som styres af Uddannelsesministeriet i Korea. Den har to niveauer, som hver skal tages separat. KLPT og KEPF er andre koreanske eksaminer, du måske vil overveje. Alle disse tests er lange, betalte tests. De er det bedste valg, hvis du har brug for et officielt certifikat, men hvis du bare vil have en idé om dit koreanske niveau, kan de være overkill. Den bedste eksamen i det tilfælde kan være en gratis online koreansk test eller en placeringstest før et koreansk kursus.