Tilbage til alle testene

Japansk test

Gratis 15-minutters japansk quiz. Øjeblikkelige resultater.

Japansk niveau test

Denne korte japanske test vil hjælpe dig med at forstå dit niveau fra begynder til avanceret. Spørgsmålene er baseret på dagligdags japanske kommunikationsopgaver, ikke specifikt ordforråd eller grammatikfærdigheder.

- Hurtig japansk quiz. Øjeblikkelige resultater.

- Tjek dit niveau fra begynder til avanceret

- Del din score med venner

Tag quizzen

Forstå dit japanske niveau

Det svære ved at kende dit japanske niveau er, at dit niveau i nogen grad er unikt for dig, afhængigt af hvordan og hvor du har studeret japansk. Dog, i modsætning til mange sprog, der har et stort udvalg af lærebøger, bruger flertallet af japanske sprogskoler Minna no Nihongo-metoden. Hvis du har taget et japansk kursus med disse bøger, kan du estimere dit niveau baseret på, hvor langt du kom igennem bøgerne. Men hvis du er selvlært, eller har bevæget dig ud over lærebøgerne, er en japansk test eller en evaluering af en japansk lærer sandsynligvis den bedste måde at måle dit japanske niveau på.

Klar til at tage den japanske test?

Du skal svare på multiple choice-spørgsmål

Sæt 15 minutter af uden forstyrrelser

Find et stille sted, hvor du kan koncentrere dig

Del venligst et par detaljer først

Om EF

I spidsen for innovation inden for sprogundervisning, siden 1965

55+ års

Erfaring med sprogkurser i udlandet

600+

EF skoler og kontorer

100+

Lande med EF tilstedeværelse

Ofte stillede spørgsmål

At tage en japansk test er den mest almindelige måde at finde ud af dit japanske niveau på, men du kan også snakke med en japansk ven og bede dem om at vurdere dit niveau, eller bruge selvevalueringsskemaer, der viser, hvad du kan og ikke kan på japansk på hvert niveau. Hvis du har planer om at tilmelde dig et japansk kursus, vil der være en placeringstest for at sikre, at du er i klasse med andre studerende, der har samme japanske niveau som dig.

Den mest anerkendte japanske eksamen er JLPT, som kommer i fem niveauer fra N5 (begynder) til N1 (avanceret). Hver af disse eksamener skal tages i en separat session, så du skal have en idé om dit japanske niveau, før du kan tilmelde dig. For at forberede sig til denne betalte eksamen, køber de fleste mennesker en øvelsesbog eller tager et eksamensforberedende kursus. Der er også korte quizzer på JLPT's hjemmeside for at få en idé om niveauet for hver eksamen. Hvis du planlægger at tilmelde dig et japansk universitet som udenlandsk studerende, er EJU ofte påkrævet. Det er både en japansk test og en test i andre fag, for at sikre at du har det nødvendige niveau krævet af offentlige universiteter.

En af de mest effektive måder at følge din japanske niveau over tid, er at holde en læringsdagbog, hvor du registrerer dine studie sessioner, det materiale du dækker, og arkiver af dine skriftlige og mundtlige japanske færdigheder. Du behøver ikke at gemme hver øvelse eller arbejdsark, men at have en log over, hvor ofte du studerer og hvad du arbejder på, samt prøver af dit japanske fra måned til måned, er både en motiverende og fuldstændig måde at følge dit japanske niveau på, mens du lærer.

Det afhænger af, hvor aktivt du studerer. Hvis du tager et intensivt japansk kursus, lige er flyttet til Japan, eller studerer flere timer om ugen på egen hånd, bør du tjekke dit niveau hver sjette uge. Det er den tid, det vil tage for dig at gøre målbare fremskridt. Hvis du derimod ikke aktivt forbedrer dit japanske, eller kun studerer lidt, er der ingen grund til at tjekke dit niveau så ofte. Faktisk kan det være modløsende. En enkelt japansk test er nok til at afgøre, hvilket niveau du har nået. Du kan altid teste dig selv igen om et år eller to, hvis du føler, at dit niveau har ændret sig.