Tilbage til alle testene

Tysk test

Øjeblikkelige resultater.

Instant results.

Tysk niveau test

Denne korte tyske test estimerer dit niveau fra begynder til avanceret. Den har til formål at vurdere dine tyske kommunikationsevner frem for bare dit ordforråd eller grammatik. Dine resultater vil være øjeblikkelige.

- Hurtig tysk quiz. Øjeblikkelige resultater.

- Tjek dit niveau fra begynder til avanceret

- Del din score med venner

Tag quizzen

Forstå dit tyskniveau

At tage en tysk test kan være en god måde at få en objektiv idé om dit tyske niveau. Fordelen ved tests er, at de sætter et tal på en færdighed, der ellers kan føles lidt uklar. Men den vigtigste målestok for dit tyske niveau er, hvad du kan gøre på tysk. Denne tyske test forsøger at ramme det ved at tilpasse sig til CEFR, men du kan også bruge en tjekliste over ting, du skal kunne på tysk, og hvor godt du kan dem, eller arrangere en evaluering med en kvalificeret tysklærer for at få en mere komplet vurdering.

Klar til at tage tysk testen?

Du skal svare på multiple choice-spørgsmål

Sæt 15 minutter af uden forstyrrelser

Find et stille sted, hvor du kan koncentrere dig

Del venligst et par detaljer først

Om EF

I spidsen for innovation inden for sprogundervisning, siden 1965

55+ års

Erfaring med sprogkurser i udlandet

600+

EF skoler og kontorer

100+

Lande med EF tilstedeværelse

Ofte stillede spørgsmål

Tyske tests er en logisk måde at teste dit tyske niveau på og et godt sted at starte, men de giver måske ikke et fuldstændigt billede. Nogle andre muligheder inkluderer at gå til et tysksproget meetup eller arrangere et online sprogudveksling for at få en fornemmelse af, hvor let det er for andre tysktalende at forstå dig. Eller du kunne bruge en af selvevalueringsgitterne, der er justeret i forhold til CEFR, til at vurdere, hvad du kan på tysk.

De mest anerkendte tyske tests er Goethe-Zertifikat og TestDaF. Disse er betalte standardiserede tests af dine færdigheder i forskellige sprogfærdigheder (læsning, skrivning, tale, lytning) fra A1 til C2. Hvis du planlægger at tilmelde dig et tysk universitet, skal du sandsynligvis bestå en af disse eksamener. Men hvis du bare er på udkig efter en certificering, du kan sætte på dit CV, kan en kortere gratis eksamen være en billigere og hurtigere mulighed.

Din fornemmelse af, hvor god du er til tysk, er måske ikke helt præcis, især hvis du har studeret tysk for længe siden, eller kun har lært sproget i skolen. At tage en hurtig tysk test, eller flere forskellige tests, kan hjælpe med at fremhæve dine styrker og svagheder. Hvis du planlægger at tage et tyskkursus, vil det første skridt generelt være en niveauvurderingstest, så du kan starte kurset på det rigtige niveau.

Det afhænger af arbejdspladsen, men generelt vil du have brug for et B2 niveau i tysk for at arbejde effektivt på opgaver inden for dit ekspertområde. Hvis dine ansvarsområder på tysk er mere begrænsede, kan et B1 niveau være tilstrækkeligt. Under B1 niveauet vil det være svært for dig at udføre mange arbejdsrelaterede opgaver på tysk på grund af din begrænsede beherskelse af sproget. Hvis du har et højt profileret job eller udfører komplekse opgaver på tysk, vil du sandsynligvis have brug for et C1 eller C2 niveau for at klare dem.