Tilbage til alle testene

Mandarin kinesisk test

Gratis 15-minutters Mandarin kinesisk quiz. Øjeblikkelige resultater.

Mandarin kinesisk niveau test

Denne korte mandarin kinesisk test vurderer dit niveau fra begynder til avanceret, og kigger på dine reelle kinesiske færdigheder snarere end bare grammatik eller ordforråd alene.

- Hurtig mandarin quiz. Øjeblikkelige resultater.

- Tjek dit niveau fra begynder til avanceret.

- Del din score med dine venner.

Tag quizzen

Forstå dit niveau i mandarin kinesisk

Det er vigtigt at overveje dine mål, når du forsøger at forstå dit niveau i kinesisk. Selvom det kan være en nyttig rettesnor at tage en eller to tests i Mandarin, er det i sidste ende det, du ønsker at kunne gøre på Mandarin, der tæller. Vil du rejse til Kina? Studere på universitetet? Arbejde på kinesisk? Udover at tage denne quiz anbefaler vi, at du laver en liste over de ting, du sigter efter at lære at gøre på kinesisk, og bruger den liste til at vurdere din egen fremgang mod disse mål.

Klar til at tage mandarin kinesisk testen?

Du skal svare på multiple choice-spørgsmål

Sæt 15 minutter af uden forstyrrelser

Find et stille sted, hvor du kan koncentrere dig

Del venligst et par detaljer først

Om EF

I spidsen for innovation inden for sprogundervisning, siden 1965

55+ års

Erfaring med sprogkurser i udlandet

600+

EF skoler og kontorer

100+

Lande med EF tilstedeværelse

Ofte stillede spørgsmål

Du kan finde en række gratis mandarin kinesiske tests og quizzer online for at tjekke dit niveau med det samme. Disse tests kan være mere fokuseret på grammatik, ordforråd, genkendelse af tegn eller andre specifikke kinesiske færdigheder. De kan også være generelle quizzer rettet mod daglig kommunikation. Det kan være hjælpsomt at tage mere end én mandarin test for at kunne sammenligne dine resultater på forskellige typer af vurderinger og identificere styrker og svagheder.

Det mest anerkendte mandarin kinesiske eksamen er HSK. Der er seks niveauer af eksamen, fra HSK 1 (begynder) til HSK 6 (avanceret). Hver enkelt er en separat eksamen, som du skal booke og betale for. Hvis du planlægger at studere i Kina eller har brug for et officielt mandarin certifikat til arbejde, er HSK det bedste valg. Men hvis du bare leder efter en gratis måde at tjekke dit niveau på, er en online kinesisk test en mere fleksibel mulighed.

At tage en online Mandarin kinesisk test er en af de hurtigste måder at få en generel ide om dit Mandarin niveau. Du kan også basere din vurdering på, hvilket niveau af kursus du har afsluttet på en sprogskole, eller hvilket niveau lærebog du lige nu bruger i klassen. Hvis du overvejer et kinesisk kursus, vil der være en placeringstest før dine lektioner starter for at sikre, at du studerer med den rigtige gruppe. Dette vil hjælpe dig med at identificere dit Mandarin niveau.

Du vil have brug for mindst et B2 niveau i kinesisk for at kunne fungere effektivt på arbejde, selvom der er nogle undtagelser. For eksempel, hvis du har et B2 niveau i tale kinesisk, men et lavere niveau i skriftlig kinesisk, afhængig af hvad din jobfunktion er, kan mestring af det skriftlige sprog være mere eller mindre essentielt. Dog er det usandsynligt, at du vil være i stand til at arbejde udelukkende på mandarin kinesisk uden mindst et B2 niveau i både det skrevne og det talte sprog.