Udvekslingsstudent i Vancouver

Udvekslingsstudent i Vancouver
4.6
416
(416 bedømmelser)
4.6

Som udveksningsstudent i Vancouver får du muligheden for at gå på opdagelse i en af de mest multikulturelle byer i verden. I løbet af dit ophold i Vancouver møder du mange nye venner, mens du forbedrer dit engelske sprog. Du kan være udvekslingsstudent i Vancouver i alt fra kort tid til et helt år.

Udvekslingsstudent i Vancouver

Udvekslingsstudent i Vancouver

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: Vancouver
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: Vancouver
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: Vancouver

Udvekslingsstudent i Vancouver

Du vil forbedre dit engelsk og ha' det sjovt med at udforske Canada, som udvekslingsstudent i Vancouver. Byen er hjem for immigranter fra hele verden, der alle medbringer deres egen kultur og deres egne madtraditioner. Studerende kommer også fra hele verden for at studere i Vancouver, på grund af byens fremragende universiteter og afslappede stemning. Du kan nemt få internationale venner og du kan udforske byen sammen med, som udvekslingsstudent i Vancouver. Vælg et program som varer nogle få uger, eller et der løber et helt skoleår. Husk på at jo længere du bliver, som udvekslingsstudent i Vancouver, jo mere vil du lære og jo mere sjov vil du ha'!

Attraktioner for studerende i Vancouver

Det er nemt at kombinere storbyliv og udendørs eventyr, som udvekslingsstudent i Vancouver. Med smukke omgivelser, mellem havet og bjergene, er det nemt at ta' på vandreture, stå på ski, eller sejle i kajak. Du vil også nyde alt det som byen Vancouver har at tilbyde. De røde murstensbygninger i det historiske kvarter, giver en dejlig baggrund til det glade natteliv. Chinatown har nogle af Canadas bedste asiatiske spisesteder. Stanley Park er perfekt til at slappe af sammen med venner på vandet, med udsigt over byens skyline. Hvis du ønsker eventyr i en verdensklasses by, så er udvekslingsstudent i Vancouver noget for dig!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.