Studer i Tokyo

Studer i Tokyo
4.9
482
(482 bedømmelser)
4.9

Studér i Tokyo og lær det moderne Japans virkelighed at kende. Fra udlandet ser vi kun brudstykker af billedet. Studér i Tokyo for at dykke dybere i dine interesseområder, i deres oprindelige omgivelser, uanset om du elsker Manga eller det japanske køkken, Judo eller historie.

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Japan
By: Tokyo

Studer i Tokyo

Gratis brochure

Studér i Tokyo

Studér i Tokyo, hvis du vil leve i en fascinerende by og lære et fascinerende sprog. Med sin futuristiske arkitektur og teknologi, Shinto-buddhist templer, og unikke sub-kulturer så som Cosplay og J-pop, findes der ingen anden by i verden magen til. Studér i Tokyo, og de sprogfærdigheder som du opnår, vil give dig mulighed for at lære byen bedre at kende end som traditonel turist. Du vil forbedre dit japansk hurtigt i klassen, takket være små klassestørrelser, erfarne undervisere, og en innovativ undervisningsmetode. Efter dine studier kan du kommunikere med lokale, der måske vil dele nogle af byens hemmeligheder med dig. Studér i Tokyo, og få en insiders synsvinkel på én af verdens fantastiske storbyer.

Tokyo og Japan for studerende

Studér i Tokyo og oplev en fantastisk by for studerende. Et semester i Tokyo vil f.eks. giver dig et fantastisk indblik i den japanske kultur, mens du lærer alle aspekter af sproget. Din program-koordinator vil organisere mange uddannelsesmæssige udflugter, så som besøg i templer, museer for japansk kunst og restauranter, som serverer det traditionelle japanske køkken. Studér i Tokyo, hvor dit program også tilbyder udflugter til vigtige kulturelle byer som Kyoto og Nikko. Og du vil også ha' det sjovt i skolen, med sessioner med japanske film og grill-aftener efter undervisningen. Hvis du ønsker at gå ud i Tokyo på egen hånd, så bed din program-koordinator om at foreslå gode steder for shopping og natteliv. Studér i Tokyo og lær japansk - det gør det meget sjovere at gå på opdagelse.