Studer i Tokyo

Studer i Tokyo
4.9
482
(482 bedømmelser)
4.9

Studér i Tokyo og lær det moderne Japans virkelighed at kende. Fra udlandet ser vi kun brudstykker af billedet. Studér i Tokyo for at dykke dybere i dine interesseområder, i deres oprindelige omgivelser, uanset om du elsker Manga eller det japanske køkken, Judo eller historie.

Studer i Tokyo

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Japan
By: Tokyo

Studér i Tokyo

Studér i Tokyo, hvis du vil leve i en fascinerende by og lære et fascinerende sprog. Med sin futuristiske arkitektur og teknologi, Shinto-buddhist templer, og unikke sub-kulturer så som Cosplay og J-pop, findes der ingen anden by i verden magen til. Studér i Tokyo, og de sprogfærdigheder som du opnår, vil give dig mulighed for at lære byen bedre at kende end som traditonel turist. Du vil forbedre dit japansk hurtigt i klassen, takket være små klassestørrelser, erfarne undervisere, og en innovativ undervisningsmetode. Efter dine studier kan du kommunikere med lokale, der måske vil dele nogle af byens hemmeligheder med dig. Studér i Tokyo, og få en insiders synsvinkel på én af verdens fantastiske storbyer.

Tokyo og Japan for studerende

Studér i Tokyo og oplev en fantastisk by for studerende. Et semester i Tokyo vil f.eks. giver dig et fantastisk indblik i den japanske kultur, mens du lærer alle aspekter af sproget. Din program-koordinator vil organisere mange uddannelsesmæssige udflugter, så som besøg i templer, museer for japansk kunst og restauranter, som serverer det traditionelle japanske køkken. Studér i Tokyo, hvor dit program også tilbyder udflugter til vigtige kulturelle byer som Kyoto og Nikko. Og du vil også ha' det sjovt i skolen, med sessioner med japanske film og grill-aftener efter undervisningen. Hvis du ønsker at gå ud i Tokyo på egen hånd, så bed din program-koordinator om at foreslå gode steder for shopping og natteliv. Studér i Tokyo og lær japansk - det gør det meget sjovere at gå på opdagelse.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.