Studer i Eastbourne

Studer i Eastbourne
4.5
669
(669 bedømmelser)
4.5

Studér i Eastbourne, og dine engelsk-færdigheder vil udvikle sig med stormskridt. Vælg korte kurser hvor du genopfrisker dine evner, eller bliv for et længere kursus, med det mål at lære at tale flydende engelsk. Studér i Eastbourne, hvor du hurtigt vil elske atmosfæren i denne traditionelle by ved havet.

Studer i Eastbourne

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Eastbourne
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Eastbourne
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Eastbourne
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Eastbourne

Studér i Eastbourne

Studér i Eastbourne, smukt beliggende ved havet i det sydlige England. Denne kystby med dejlige stenstrande, en lang havnepromenade og et væld af muligheder for vandsport ligger kun halvanden time i tog fra London. Studér i Eastbourne på en kortere sprogferie eller oplev denne chamerende by året rundt med et et-årigt udvekslingsforløb. Studér i Eastbourne, hvor du får venner fra hele verden, minder for livet og et meget bedre engelsk.

En investering i fremtiden

Studér i Eastbourne, hvis du ønsker et godt resultat på din engelskeksamen. Her kan du tage et kursus, der forbereder dig til den anerkendte Cambridge-eksamen. Et godt resultat her kan hjælpe dig med at blive optaget på din drømmeuddannelse eller med at få dit ønskejob. Studér i Eastbourne, hvor vi kan skaffe dig en praktikplads i en lokal virksomhed. Denne kombination af sprogundervisning, professionelle workshops og praktisk erfaring er en fremragende måde at lære engelsk på. Og samtidig give det dig faglige kompetencer, der kan være til gavn i fremtiden. Studér i Eastbourne, hvis du skal bruge engelsk i dit akademiske eller professionelle liv.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.