England

Studer i Cambridge

Studer i Cambridge
4.6
594
(594 bedømmelser)
4.6

Studér i Cambridge, én af verdens mest berømte universitets-byer. Uanset om du overvejer at søge ind på Cambridge University, eller ønsker et professionelt certifikat for dit engelsk, så vil ét af vores studie-programmer i Cambridge helt sikker passe til dig.

Studer i Cambridge

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Cambridge
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Cambridge
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Cambridge
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Cambridge
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: England
By: Cambridge
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: England

Studér i Cambridge

Studér i Cambridge, den næstældste universitetsby i England. I hundreder af år er studerende fra hele verden kommet hertil for at blive uddannet og forbedre deres fremtidsudsigter. Byens fornemme akademiske historie gør den til det perfekte sted at lære engelsk. Vores sprogskole i Cambridge tilbyder både korte og længere standardkurser i engelsk samt forberedelsekurser til dig, der vil søge optagelse på et engelsksproget universitet. Jævnligt bliver vores studerende optaget på Cambridge University eller et andet anerkendt universitet i den engelsktalende verden. Studér i Cambridge, hvor vores erfarne team af undervisere guider hver enkelt elev til at nå sine personlige mål.

Forskning i nye undervisningsmetoder

Vores forskningsenhed samarbejder løbende med University of Cambridges ESOL-afdeling om at udvikle nye og mere effektive metoder til at undevise engelsk til folk med en anden sproglig baggrund. Denne forskning bruges direkte i udviklingen af vores undervisningsmaterialer og -metoder, herunder vores avancerede online system. Studér i Cambridge og få adgang til dette innovative system allerede inden afrejsen hjemmefra. Vores elektroniske materialer hjælper dig med at finde ud af, hvilke områder af det engelske sprog, du bør arbejde mest med. Studér i Cambridge, hvor du gør fremskridt allerede inden du ankommer.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.