VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Studer i Bristol

Bristol i hjertet af Englands West Country, er det ideelle sted til at studere og forbedre dit engelsk. Med fine rejsemuligheder til resten af Storbritannien har du også muligheden for at opleve andre dele af landet. Med sit eget store udvalg af attraktioner har Bristol masser at byde på. Studér i Bristol og bliv forkælet med perfekte omgivelser for at forbedre dit engelsk niveau samt garanti for at du aldrig vil kede dig.

Studer i Bristol

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Bristol

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Bristol

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Bristol

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Bristol

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: England

Studér i Bristol

Studér i Bristol, en af Englands mest attraktive byer. Her finder du smuk arkitektur, farverig street art og nyskabende musik. Studér i Bristol, hvor kurserne kan tilpasses dine individuelle behov og ambitioner. Længden og sværhedsgraden varierer fra kursus til kursus, så du kan med garanti finde ét, der passer til din tidsplan og dine sproglige ambitioner. Alle vores kurser benytter de samme innovative undervisningmetoder, hvor fokus er på det talte sprog. Dermed bliver du hurtigere klar til begå dig på engelsk udenfor sprogskolen. Studér i Bristol, hvis du vil lære engelsk i en dejlig by ved havet.

Specialkurser

Studér i Bristol og vælg mellem en lang række specialkurser. For eksempel har vi kurser, der fokuserer på specifikke fagområder som for eksempel rejsebranchen, ejendomsmæglere og jura. Studér i Bristol, hvor du kan forberede dig til en anerkendt engelskeksamen som for eksempel TOEFL eller Cambridge-testen. Du kan også fokusere dine studier på et emne, der har din interesse, som eksempelvis kunst og humaniora, hvilket kan være en hjælp senere hen i din universitetsstudier eller dit arbejde. Eller du kan studere engelsk slang og talemåder. Studér i Bristol og få det meste ud af din tid i England.