Studer i Brighton

Studer i Brighton
4.6
623
(623 bedømmelser)
4.6

Studér i Brighton og oplev kombinationen af engelsk-studier med muligheden for at udforske Storbritannien. Vores studie-programmer i Brighton, kan fuldstændig tilpasses dine individuelle behov og din tidsplan, så du virkelig kan få mest muligt ud af din tid her.

Studer i Brighton

Studer i Brighton

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Brighton
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Brighton
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Brighton
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Brighton
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: England

Studér i Brighton

Studér i Brighton, et godt sted at lære engelsk. Selv om Brighton er en populær badeby og mange studerende derfor vælger et sommerkursus, har vi kurser med opstart hele året rundt. Uanset om du ønsker en kortere sprogferie eller vil studere et helt år, har vi et kursus i Brighton, der passer til dine ambitioner og din tidsplan. Studér i Brighton og få hjælp til at finde den rette kombination af undervisning og fritid. Flere timer betyder hurtigere indlæring. Færre timer betyder mere fritid til at opleve Brighton og England. Hvad er den rette balance for dig? Studér i Brighton, hvor du hurtigt forbedre dit engelsk - uanset hvilken program du vælger.

Det søde studieliv

Studér i Brighton, også kaldet "London ved havet" på grund af den jævne strøm af folk, der søger hertil for at slippe væk fra storbyens stress og jag. Et ophold i Brighton er en kombination af storby-atmosfære, sol og strand. Vores kurser her er en kombination af undervisning og aktiviteter og udflugter efter skoletid. Vi arrangerer guidede byture, beachvolley-turneringer, karaoke-nætter og koncert-udflugter. Vi arrangerer også ture til Stonehenge, Portsmouth og London. Vores medarbejdere kan vise dig Brightons bedste butikker, og hvor du får den bedste fish-n-chips. De ved også, hvornår de gode bands og DJs kommer til byen. Studér i Brighton og tag dine engelskfærdigheder til næste niveau samtidig med at du oplever studielivet, når det er bedst.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.