England

Studer i Bournemouth

Studer i Bournemouth
4.5
528
(528 bedømmelser)
4.5

Studér i Bournemouth for at forbedre dine sprogfærdigheder, og lær samtidigt denne charmerende by at kende. Bournemouth har masser af attraktioner for besøgende, inklusiv spa-hoteller, shopping og vandsport. Bournemouth er virkelig et uforglemmeligt sted, for at studere i udlandet.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Bournemouth
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Bournemouth
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Bournemouth
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Bournemouth
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: England

Studér i Bournemouth

Studér i Bournemouth, Englands bedste badeby og et fantastisk sted at lære engelsk. Her kan du slappe af på gyldne strande og surfe i bølgerne ved et kunstigt rev. Byens centrum er en livlig gågade, og det ugentlige udendørs marked er et godt sted at øve dit engelske. Studér i Bournemouth og vælg mellem kurser af varierer længde, sværhedsgrad og intensitet. Vi vil garantere, at du kan finde et kursus, der passer til dine behov og ambitioner. Lige siden starten i 1965, har vi konstant forbedret vores undervisningsmetoder, så vi i dag kan tilbyde et innovativt og moderne program med fokus er på det talte sprog. Studér I Bournemouth, hvor vi tilbyder alt fra sprogferier til et-årige udvekslingsforløb.

Hurtig og effektiv sprogindlæring

Studér i Bournemouth, hvor samtalebaseret undervisning, gruppediskussioner, rollespil og gruppeprojekter er nøglen til en effektiv og engagerende indlæring. De studerende deltager aktivt i undervisningen, hvilket betyder hurtigere indlæring. Vores undervisere er trænet til at give hver enkelt studerende opmærksomhed. Dermed får du hjælp med dine individuelle udfordringer. Samtidig hjælper den nyskabende teknologi i vores sproglaboratorium med yderligere at finde frem til de områder, du har brug for at arbejde med. Studér i Bournemouth, hvor de bedste pædagogiske instrumenter trods alt er de mange snakkesaglige lokale, du møder på din vej.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.