Studer i Brisbane

Studer i Brisbane
4.8
524
(524 bedømmelser)
4.8

Studér i Brisbane, en tilbagelænet by med fantastisk surfing og en bemærkelsesværdig musikscene. Du vil få engelskundervisning i topklasse, fokuseret på at forbedre dine kommunikationsfærdigheder. Derudover vil du få masser af tid til at øve dig i at tale engelsk udenfor klasselokalet. Studér i Brisbane, og du vil være sikker på at komme hjem og tale flydende engelsk.

Studer i Brisbane

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Australien
By: Brisbane
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Australien
By: Brisbane
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Australien
By: Brisbane
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Australien
By: Brisbane

Studér i Brisbane

Studér i Brisbane og tag én af de mest fornøjelige veje til at forbedre dit engelsk. Brisbane er en meget populær destination i Australien, og det perfekte sted, hvis du ønsker at studere engelsk i udlandet. Det er både sjovt og effektivt at lære i klasselokalet, fordi du vil fokusere på øvelser med at tale og lytte, og anvende den nyeste teknologi i sprog-laboratoriet. Studér i Brisbane - studerende fra hele verden gør det samme, så du vil få mange nye internationale venner. Sammen kan i nyde Brisbanes natteliv, de smukke strande lige udenfor byen, og rejse til andre spændende australske rejsemål. Studér i Brisbane, det er svært at forestille sig nogen mere nydelsesfuld måde at lære engelsk på.

Livet som studerende i Brisbane

Studér i Brisbane og vær sikker på at ha' det sjovt imens, med aktiviteter som besøg til kirkegården for koalaer og udflugter til Fraser Island. Selv om sjov er en stor del af dagsordenen, er der andre vigtige fordele ved din oplevelse. Studér i Brisbane og få adgang til programmer for dig, som har specielle interesser, for at forbedre din viden og dine evner indenfor en lang række relevante emner. Tilmeld dig vores karriere opbyggende kurser i Brisbane, for at finpudse dit engelsk til succes indenfor business eller jura, eller opnå en høj score i en færdighedstest i engelsk, ved at deltage i eksamensforberedende kurser. Studér i Brisbane, og succes vil være en vigtig del af det sjove.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.