Sprogskole i Seattle

Sprogskole i Seattle
4.8
610
(610 bedømmelser)
4.8

En sprogskole i Seattle er det ideelle sted for at nyde natur, musik og caféer. Med kurser, som er designet til alle aldre, er vores sprogskole i Seattle et populært valg for aktive engelskstuderende, som ønsker at kombinere klasseundervisning med udendørs sport og masser af øvelse i at tale engelsk.

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Seattle
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Seattle
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Seattle
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Seattle

Sprogskole i Seattle

Gratis brochure

Sprogskole i Seattle

En sprogskole i Seattle er perfekt for naturelskere. Med tre nationalparker og the Puget Sound, er området velsignet med et forbløffende landskab. Kurser på vores sprogskole i Seattle kombinerer klasseundervisning med masser af andre aktiviteter. Du kan melde dig til en tur til bycentret med en guide, besøge berømte steder, lære at sejle i kajak, eller ta' en weekendtur til Vancouver, bare for at nævne nogle få. Vi arrangerer sportsbegivenheder for de studerende, tager grupper med til koncerter og major-league baseball-kampe og holder fester. At gå på sprogskole i Seattle er ikke kun klasseundervisning. Vi tager ordet fordybelse alvorligt, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at fordybe dig i amerikansk kultur og sprog.

At tilpasse dit program

Undervisningen optager adskillige timer af din dag på vores sprogskole i Seattle. Der fokuseres på kommunikationsfærdigheder, for at gøre dig sikker i at tale engelsk. Du vil også ha' sessioner i sproglaboratoriet, hvor du vil anvende vores online kursusmateriale i engelsk, for at arbejde med de elementer som udfordrer dig, fra udtale til bøjning af verber. Sprogskole i Seattle kan også inkludere kurser for specielle interesser. Du kan studere emner som business, design, eller marketing i tillæg til dine almene timer i engelsk. Du kan også tilmelde dig kurser, hvor du forbereder dig på en færdigheds-test i engelsk. Disse forbedrer dine muligheder for at komme ind på universiteter eller for at få et job.