USA

Sprogskole i Seattle

Sprogskole i Seattle
4.8
610
(610 bedømmelser)
4.8

En sprogskole i Seattle er det ideelle sted for at nyde natur, musik og caféer. Med kurser, som er designet til alle aldre, er vores sprogskole i Seattle et populært valg for aktive engelskstuderende, som ønsker at kombinere klasseundervisning med udendørs sport og masser af øvelse i at tale engelsk.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Seattle
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Seattle
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Seattle
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Seattle

Sprogskole i Seattle

En sprogskole i Seattle er perfekt for naturelskere. Med tre nationalparker og the Puget Sound, er området velsignet med et forbløffende landskab. Kurser på vores sprogskole i Seattle kombinerer klasseundervisning med masser af andre aktiviteter. Du kan melde dig til en tur til bycentret med en guide, besøge berømte steder, lære at sejle i kajak, eller ta' en weekendtur til Vancouver, bare for at nævne nogle få. Vi arrangerer sportsbegivenheder for de studerende, tager grupper med til koncerter og major-league baseball-kampe og holder fester. At gå på sprogskole i Seattle er ikke kun klasseundervisning. Vi tager ordet fordybelse alvorligt, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at fordybe dig i amerikansk kultur og sprog.

At tilpasse dit program

Undervisningen optager adskillige timer af din dag på vores sprogskole i Seattle. Der fokuseres på kommunikationsfærdigheder, for at gøre dig sikker i at tale engelsk. Du vil også ha' sessioner i sproglaboratoriet, hvor du vil anvende vores online kursusmateriale i engelsk, for at arbejde med de elementer som udfordrer dig, fra udtale til bøjning af verber. Sprogskole i Seattle kan også inkludere kurser for specielle interesser. Du kan studere emner som business, design, eller marketing i tillæg til dine almene timer i engelsk. Du kan også tilmelde dig kurser, hvor du forbereder dig på en færdigheds-test i engelsk. Disse forbedrer dine muligheder for at komme ind på universiteter eller for at få et job.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.