Sprogskole i Miami

Sprogskole i Miami
4.7
483
(483 bedømmelser)
4.7

Hvis du elsker stranden, er vores sprogskole i Miami det rette valg for dig med kun få meter til Miami Beach og havudsigt fra de fleste klasseværelser. Studerende fra hele verden kommer til vores sprogskole i Miami på grund af den fantastiske placering og den høje kvalitet af engelskundervisning.

Sprogskole i Miami

Sprogskole i Miami

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Miami
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Miami
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Miami
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Miami

Sprogskole i Miami

Normalt står badetøj og solcreme ikke på listen over ting du absolut skal have med, når du tager på engelsk sprogskole. Men nu er vores sprogskole i Miami heller ikke helt normal: den ligger ved stranden og har egen svømmepøl. Når du ikke har undervisning, skal du blot krydse vejen for en omgang beach-volley eller en lur på stranden. Når du så har slappet af i solen, kan du gå på opdagelse i Miami og finde ud af, hvorfor den betragtes som et mekka for mode og shopping. Eller du kan kaste dig ud i Miamis sprudlende natteliv. I en by med over 200.000 universitetsstuderende, er du i godt selskab, når du tager på sprogskole i Miami.

Vejen til succes

På vores sprogskole i Miami vil du udvikle dine engelskkundskaber – uanset om du er her to uger eller et helt år. Vores erfarne personale, topmoderne faciliteter og veluddannede undervisere er klar til at guide dig, så du kan få det maksimale ud af din tid i Miami. Som førende indenfor sprogundervisning benytter vi de bedste og mest effektive undervisningsmetoder. Der er nærmest garanti for resultater – uanset om du har ambitioner om en karriere indenfor international handel eller blot vil have pudset dit skoleengelske af. Du vil ikke fortryde et ophold på vores sprogskole i Miami. Her er undervisning sjovt, og vi tager din succes alvorligt.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.