Sprogskole i Los Angeles

Sprogskole i Los Angeles
4.8
640
(640 bedømmelser)
4.8

Placering betyder alt, når du skal vælge sprogskole i Los Angeles. Vores skole i Los Angeles ligger kun få skridt fra Redondo Beach som er omringet af butikker og restauranter for enhver smag. Denne perfekte placering giver dig mulighed for at opleve det bedste af Los Angeles og Carlifornien under hele dit ophold.

Sprogskole i Los Angeles

Sprogskole i Los Angeles

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Los Angeles
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Los Angeles
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Los Angeles
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Los Angeles

Sprogskole i Los Angeles

Hvis du har stjernedrømme, så bør du overveje at tage på sprogskole i Los Angeles. Sandsynligheden for du støder på en af de mange stjerner som bor i Californien, under dit sprogskoleophold i Los Angeles er stor. Men husk at Los Angeles også tiltrækker en mangfoldighed af andre folk: musikere, surfere og universitetsstuderende for blot at nævne nogle få. Vores skole i Los Angeles er centralt placeret i downtown og gør det nemt for dig at finde rundt i denne store, travle by. Desuden er vores erfarne undervisere og dedikerede personale et pålideligt supportteam, der følger dig tæt under hele dit ophold på sprogskolen. Og så er det værd at huske, at når du er på sprogskole i Los Angeles skinner solen hele tiden og stranden er aldrig langt væk.

En skræddersyet oplevelse

Et ophold på vores sprogskole i Los Angeles kan skræddersyes til dine lyster og behov. På vores skole kan du bl.a. vælge et alment sprogkursus eller lære engelsk over længere tid mens du fordyber dig i et emne, der har din interesse og selv har valgt. Måske vil du opleve Hollywoods filmindustri? Eller lære om event-planlægning? Måske vil du arbejde i en frivillig organisation når du er færdig på din skole i Los Angeles? Efter et ophold på vores sprogskole i Los Angeles er du uden tvivl bedre rustet til at tage hul på din fremtid. Samtidig er det det perfekte udgangspunkt, hvis du ønsker at rejse videre rundt og opleve Californiens mange vidundere.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.