Sprogskole i Honolulu

Sprogskole i Honolulu
4.6
402
(402 bedømmelser)
4.6

Sig "Aloha" til vores sprogskole i Honolulu. Der er ikke et mere idyllisk sted at lære spansk end på disse solrige øer. Atmosfæren på vores sprogskole i Honolulu er afslappet og imødekommende. Når du er færdig med undervisningen, skal du blot krydse gaden for at øve det engelske sprog på stranden.

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Honolulu

Sprogskole i Honolulu

Gratis brochure

Sprogskole i Honolulu

Et ophold på vores sprogskole i Honolulu er som at lære engelsk i paradis. Her vil du sammen med studerende fra hele verden opleve Hawaiis unikke polynesiske kultur og tropiske klima. Alle kurserne på vores sprogskole i Honolulu fokusere på at lære dig at tale engelsk, så du hurtigst muligt bliver klar til at begå dig ubesværet i virkeligheden udenfor skolens trygge rammer. Vores små hold garanterer, at du får masser af individuel opmærksomhed fra vores erfarne og veluddannede undervisere. I din fritid kan du slappe af på de hvide sandstrande eller tage på vandretur i bjergene. På Hawaii er himlen altid blå, så vejrudsigten her handler mest om, hvorvidt dagens bølger er gode til surfing eller ej. Sprogskole i Honolulu er det perfekte sted at lære engelsk i stressfrie omgivelser.

Det søde studieliv

Kan lide at boltre dig i solen? Så vil du helt sikkert nyde et ophold på vores sprogskole i Honolulu. Her skinner solen nemlig altid, og du kan lære at surfe i de verdensberømte bølger eller slappe af med dine venner på skønne, hvide sandstrande. Du kan også snorkle eller dykke ved Hawaiis koralrev. Vores sprogskole i Honolulu arrangerer udflugter til mange af Hawaiis øer samt aktiviteter, du kan deltage i med dine medstuderende fra hele verden. Og så har Hawaii et spændende natteliv med alt fra traditionelle luau-fester på stranden til natklubber og barer. Tag på sprogskole i Honolulu og nyd det søde studieliv.