USA

Sprogskole i Honolulu

Sprogskole i Honolulu
4.6
402
(402 bedømmelser)
4.6

Sig "Aloha" til vores sprogskole i Honolulu. Der er ikke et mere idyllisk sted at lære spansk end på disse solrige øer. Atmosfæren på vores sprogskole i Honolulu er afslappet og imødekommende. Når du er færdig med undervisningen, skal du blot krydse gaden for at øve det engelske sprog på stranden.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Honolulu

Sprogskole i Honolulu

Et ophold på vores sprogskole i Honolulu er som at lære engelsk i paradis. Her vil du sammen med studerende fra hele verden opleve Hawaiis unikke polynesiske kultur og tropiske klima. Alle kurserne på vores sprogskole i Honolulu fokusere på at lære dig at tale engelsk, så du hurtigst muligt bliver klar til at begå dig ubesværet i virkeligheden udenfor skolens trygge rammer. Vores små hold garanterer, at du får masser af individuel opmærksomhed fra vores erfarne og veluddannede undervisere. I din fritid kan du slappe af på de hvide sandstrande eller tage på vandretur i bjergene. På Hawaii er himlen altid blå, så vejrudsigten her handler mest om, hvorvidt dagens bølger er gode til surfing eller ej. Sprogskole i Honolulu er det perfekte sted at lære engelsk i stressfrie omgivelser.

Det søde studieliv

Kan lide at boltre dig i solen? Så vil du helt sikkert nyde et ophold på vores sprogskole i Honolulu. Her skinner solen nemlig altid, og du kan lære at surfe i de verdensberømte bølger eller slappe af med dine venner på skønne, hvide sandstrande. Du kan også snorkle eller dykke ved Hawaiis koralrev. Vores sprogskole i Honolulu arrangerer udflugter til mange af Hawaiis øer samt aktiviteter, du kan deltage i med dine medstuderende fra hele verden. Og så har Hawaii et spændende natteliv med alt fra traditionelle luau-fester på stranden til natklubber og barer. Tag på sprogskole i Honolulu og nyd det søde studieliv.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.