USA

Sprogskole i Boston

Sprogskole i Boston
4.4
562
(562 bedømmelser)
4.4

Lær engelsk i Amerikas mest akademiske by. Vores sprogskole i Boston er bestående af et helt campus fyldt med klasseværelser, lounges for elever, kollegieværelser og kantiner. Alt sammen under ét tag!. Om sommeren har vi også rejser for teenagere fra hele verden til Boston.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Boston
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Boston
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Boston
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Boston

Sprogskole i Boston

Placeringen af adskillige anerkendte universiteter i Boston, gør byen til det ideelle studiemiljø. At deltage på sprogskole i Boston kan virkelig tage dit engelske til næste niveau. Vi har vores eget campus i byen, og du vil kunne anvende flere forskellige klasselokaler og lounger for studerende. Soveområderne og cafeteriet er også med til at give et præg af universitet. På vores sprogskole i Boston, vil du møde studerende fra hele verden. Følelsen af college på vores campus, gør det nemt at få nye venner som du kan udforske én af USA's smukkeste og mest interessante byer sammen med. Vi arrangerer også aktiviteter og udflugter for at hjælpe dig med at lære dine omgivelser at kende. Du vil uden tvivl føle dig hjemme på vores sprogskole i Boston.

Vil jeg lære engelsk i Boston?

Med alle de sjove aktiviteter, udflugter og fantastiske attraktioner i byen, vil du måske spørge sig selv om du vil lære meget engelsk på skolen i Boston. Det vil du helt sikkert! Vi har undervist i engelsk siden 1965, og vi har udviklet yderst effektive undervisningsmetoder gennem årene. De dygtige undervisere på vores sprogskole i Boston anvender disse metoder, for at du kan få mest muligt ud af din tid i klasselokalet. Klasserne er også små, så underviserne kan give dig individuel hjælp når du har brug for det. Sprogskole i Boston er masser af sjov, men du vil også vende hjem med en større selvtillid omkring dine sprogfærdigheder.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.