Sprogskole i Auckland

Sprogskole i Auckland
4.7
518
(518 bedømmelser)
4.7

Du vil blive overvældet af den naturlige skønhed der findes ved vores sprogskole i Auckland. Den nordlige del af New Zealand er kendt for et vidunderligt landskab, og den moderne del af Auckland er et populært sted at studere. Hvis du tager på vores sprogskole i Auckland er du garanteret en oplevelse for livet.

Sprogskole i Auckland

Sprogskole i Auckland

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: New Zealand
By: Auckland

Sprogskole i Auckland

Tag på sprogskole i Auckland, hvor det hele er indenfor rækkevidde. Ikke blot får du førsteklasses engelskundervisning, du har også nem adgang til de mange fantastiske oplevelser, New Zealand er så kendt for. I Auckland kan du spise middag på en restaurant ved havnefronten og feste natten lang i det pulserende natteliv – alt imens du både har skønne badestrande og sneklædte bjergtoppe tæt på. På vores sprogskole i Auckland er der kurser for enhver smag og ethvert behov. Du kan tage et intensivt to-ugers kursus eller fordybe dig sproget, kulturen og naturen med et ét-årigt uddannelsesforløb.

Action i Auckland

Et ophold på sprogskole i Auckland er den perfekte løsning for dig, der både vil lære engelsk og have en smule eventyr og action. Her kan du nemlig vælge mellem et hav af aktiviteter sideløbende med dine sprogstudier. Du kan tage på bjergvandring, springe bungyjump fra Auckland Harbor Bridge eller, hvis du er rigtig adreanalinjunkie, fra observationssækket på Aucklands ikoniske Skytower i 200 meters højde. Her opnår du en hastighed på 85 km/t! Og det bedste er, at du slet ikke behøver at have dårlig samvittighed. På sprogskole i Auckland lærer du nemlig engelsk, mens du har det sjovt.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.